Ale City Construct - Amenajari moderne Bucuresti

Renovari apartamente

...
Renovari apartamente

Oferim Servicii renovari apartamente:
placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane , scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, proiectare design interior, finisaje interioare de orice tip.
Dispunem de o dotare tehnica de ultima generatie si personal calificat pentru fiecare categorie de lucrari.

Suntem o firma specializata in renovari apartamente interior si exterior care ofera lucrari de amenajare si finisare de calitate la cele mai bune preturi.

Serviciile de renovari apartamente cuprind:
placari fatade polistiren (termoizolatii – termosistem), tencuieli, lavabil exterior, tencuiala decorativa, tencuiala structurata, parchet masiv montaj, raschetare parchet, lacuiri-baituiri parchet, raschetare dusumele, placari piatra naturala, marmura, montaje scari.

Consultati un specialist!

Renovarea Apartamentului este o actiune destul de complicata, insa daca sunt respectate anumite reguli, lucrurile pot decurge mult mai usor. Este bine ca atunci cand achizitionati materialele sa consultati un specialist in renovari apartamente. Sfaturile lui va pot ajuta sa imbunatatiti calitatea si durata de viata a amenajarii dumneavoastra. Lucrand cu materiale diferite, vazand si executand multe lucrari, specialistul va poate oferi idei in privinta finisajelor si materialelor si poate stabili un raport bun calitate-pret.

Renovari Apartamente
Fiecare proprietar isi doreste ca renovarea sa fie pe termen lung, iar acest lucru depinde atat de calitatea materialelor folosite, cat si de calitatea executiei.
Daca v-ati decis sa renovati apartamentul, atunci cu siguranta dispuneti de un buget estimativ.

Pretul de renovare al unui apartament depinde de foarte multi factori, precum:

– calitatea materialelor;
– tipul de finisaje, tipul de lucrari;
– suprafata apartamentului ;
– starea apartamentului inainte de renovare.

Daca doriti sa schimbati instalatiile electrice, sanitare, sa inlocuiti usile si ferestrele, atunci costurile vor creste semnificativ.Renovarea locuintei poate implica si alte cheltuieli, este bine sa aveti o suma de bani pentru acoperirea cheltuielilor neprevazute.

Manopera pentru renovarea unui apartament, poate varia, de asemenea, in functie de factorii prezentati mai sus.
Dupa masurarea suprafetelor sau intocmirea unui plan, se poate efectua un Deviz, care cuprinde fiecare operatiune in parte si tarifele percepute pentru manopera.