Parchet-montaj.ro - Raschetare parchet, reconditionare parchet Bucuresti si Ilfov

Degresare si curatare pardoseli din lemn (0

Degresare si curatare pardoseli din lemn finisate cu ulei sau lac

Pardoselile  din lemn sunt expuse la uzura de zi cu zi ceea ce duce la aparitia unei suprafe?e murdare si  lipsite de strălucire. Pentru procesul de degresare si curatare pardoseli din lemn finisate cu ulei sau lac se utilizeaza sistemului Bona Deep Clean care combina o puternica masina de curatat pardoseli din lemn si un exceptional detergent, ce duc procesul de curatare pe noi culmi.  Aceste doua produse, impreuna asigura o curatare foarte eficienta pentru pardoseli din lemn si parchet.

curatare parchet deck

Masina Bona Power Scrubber are doua perii ce se rotesc in sens opus pentru o curatare eficienta, iar aspiratorul sau absoarbe foarte bine solutia folosita pentru curatarea parchetului ceea ce transforma  procesul de curatare intr-un proces rapid si  sigur (este inlaturat pericolul aparitiei in exces a substantei de curatare pe pardosela din lemn).

degresare parchet

Aplicatii: -degresare si curatare deck (pardoselii din lemn pentru exterior) inaintea aplicarii uleiului de intretinere: – curatarea parchetului in spatii comerciale unde murdaria se impregneaza in fibra lemnului, si se doreste o reimprospatare a suprafetei; -curatarea parchetului inaintea aplicarii unui nou strat de ulei, lac, refresher etc.