Waincris

2.494 vizualizari
..
Descriere

Waincris - unicul depozit de SPA din Romania. Piscine, saune, home&deco.
 

Va asteptam la cel mai mare depozit de piscine si saune din Romania, situat in localitatea Stolniceni Prajescu, judetul Iasi unde veti gasi cea mai diversificata oferta de produse pentru piscine si saune. Consultantii nostri va pot oferi cele mai bune solutii pentru proiectele dvs. SPA. 

» Peste 10 000 de produse IN STOC. Echipamente, materiale, accesorii, consumabile pentru constructia si intretinerea piscinelor si saunelor.

» Importator direct la peste 90% din produsele din portofoliu. 

» Preturi promotionale pentru comenzile plasate direct in depozitul nostru, pentru produsele ridicate din depozit.

» Programe profitabile de colaborare pentru revanzatori, firme de instalatii si montaj piscine si saune.

 
Construim saune si piscine in orice localitate din Romania la cele mai inalte standarde de calitate folosind ultimele tehnologii din domeniu.

Constructie saune finlandeze publice si private. Constructie piscine complet dotate private si publice. Constructie saune cu pereti de sare din Himalaya.

In 2020 am inaugurat si showroom-ul Waincris SPA ce cuprinde piscina rezidentiala/publica din otel, piscina cu hidromasaj, sauna uscata finlandeza, infrasauna, salina, hammam/baie de aburi, dusuri emotionale.

Astfel veti putea testa atat calitatea materialelor, echipamentelor si sistemelor SPA, dar veti putea obtine si informatii utile privind modalitatile de montaj, constructie, intretinere de la specialistii nostri.

 

Date de contact
0332.882.533
0332.882.534
0742.472.664
acum este INCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
09:00-17:00
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: diverse
...
229 RON

Pachet wellness sauna compus din: 2 bucati caciuli pentru sauna 1 bucata perie wellness sauna. 1 bucata esenta Harvia 500 ml

Iasi, 18 Iul. '24 (16:21)
...
2.490 RON

Pachet echipare sauna uscata finlandeza Waincris ELITE cu un volum de 2-4 mc. Kitul este compus din: incalzitor electric cu panou de comanda digital Waincris Elite 3 kW o cutie pietre vulcanice pachet...

Iasi, 18 Iul. '24 (16:18)