521 vizite
VITEN CONSTRUCT
Descriere

TIGLA METALICA PLANNJA

Plannja Royal

Plannja Royal este unul dintre tipurile de tigla metalica produsa din otel suedez de calitate. Este foarte cautata datorita profilului inalt care ii confera un aspect elegant. Se produce in lungimi standard dar si speciale la comanda. Exista atat in varianta de otel cat si in varianta de aluminiu.(waterfront)

Plannja Smart

Ultimul model intrat in gama de tigle metalice Plannja se numeste Plannja Smart. Isi merita numele in special pentru cei care gandesc cu portofelul. Noi am reusit sa minimam cheltuielile de productie, fara compromisuri la calitate, de exemplu a acoperirii de protectie rezistente, Plannja HardCoat™. Smart se produce in toate lungimile bazate pe module de 2 sau 3 tigle si multipli si este perfecta pentru acoperisuri mai mari sau mai mici, usor de manipulat si montat.

TIGLA METALICA Ruukki

Adamante acoperis metalic tip tiglaRuukki

Adamante este un profil remarcabil de acoperis pentru pentru proprietarii de case pentru care stilul arhitectural al casei lor este important.

Fiind realizat din tabla de otel cu strat de protectie Pural mat, Adamante are o garantie de 50 ani pentru performanta tehnica si o garantie de 20 ani pentru performanta estetica.

Finnera acoperis metalic tip tigla

Design-ul inovativ a lui ii confera acoperisului metalic aspectul estetic excelent cat si o rezistenta

Designul nou si inovator al modelului Finnera™ imbina perfect utilul si placutul. Astfel, acest sistem de acoperis din tabla tip tiglaa este extrem de reusit din punct de vedere estetic, dar si foarte practic si rezistent. Marginea frontala dublu faltuita a acestui profil revolutionar este cu totul iesit din comun, pentru ca in locul unei margini de tabla obisnuita. Aceasta inseamna o si mai buna rezistenta la intemperii si permite obtinerea unui aspect final de acoperis perfect finisat, chiar daca alegeti sa il instalati singuri.

Monterrey Premium acoperis metalic tip tigla

Monterrey Premium este disponibil cu sistemul de protectie Pural Matt care are un finisaj usor structurat, conferindui astfel o excelenta durabilitate si rezistenta in timp la factorii de mediu agresivi.

 

TIGLA CERAMICA TONDACH

Filosofia noastra este foarte simpla: orice om trebuie sa aiba posibilitatea cu o solutie TONDACH® pentru acoperis, la o bucatica/particica de siguranta, naturalete, confort si buna-stare pentru generatii. TONDACH® - acoperisul secolului asigura valorile reale din viata noastra.

 

TABLA DE FALTUIT SI CLICK

Plannja

Tabla plana Plannja extramaleabila, cu acoperirea de protectie HardCoat™ special elaborata, este perfecta pentru cei care doresc sa acopere casa in stilul clasic, traditional. Acest sistem cere cunostinte de tinichigerie deosebite, dar este foarte cunoscut si folosit la noi in tara

Ruukki

Selectia nostra de tabla prefaltuita include atat tabla plana moale semi-preparata pentru masini de faltuit cat si tabla plana Ruukki Classic care imita profilul traditional faltuit.

Anunturi (1)

Tigla metalica Plannja
 

Suedia, tabla de faltuit Extramaleabila 0.6 mm, profile industriale, jgheaburi inclusiv jgheaburi dreptunghiulare si burlane, accesorii pentru...

Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Ploiesti, ieri, 14:05