418 vizite
Servicii curatenie in Bucuresti
Descriere

Curatare si spalare canapele fotolii, scaune de birou din material textil si piele

Curatat canapele canapea coltare si fotolii din stofa piele sau material textil la domiciliu in Bucuresti sau alte localitati.Vor necesita o tehnologie de ultima generatie, folosiind solutii profesionale si utilajele moderne.

Curatarea,spalarea canapelelor si fotoliilor,scaunelor, tapiteriilor prin metoda injectie-extractie una dintre cea mai performanta metoda,folosita la ora actuala unde se va executa o curatare si spalare cu clatire in profunzime.

Curatat canapea textila sau din piele cu ajutorul unei firme de curatenie profesionista,spalare si curatare in profunzime a tesaturii iar detergentii folositi de catre noi eliberind un miros placut revigorind culorile initiale.
Nu implica risc de toxicitate sau alergie petele canapelei se vor curata in proportie de 90% daca curatarea se va efectua in timpul cel mai scurt

PRETURI CURATAT CANAPELE FOTOLII SCAUNE
Curatat coltar 5 locuri-textil-piele pret - 150lei
Curatat fotolii piele-textil pret - 50 lei bucata
Curatat canapele piele-textil 3 locuri pret - 130 lei
Curatat canapea textil-piele 2 locuri pret - 100 lei
Curatat scaune piele-textil pret 10-15 lei - bucata
Curatat perne ornamentale de canapea - 5 lei - bucata
Curatat saltea de pat RELAXA sau DORMEO - 120 bucata

Curatare mocheta si covoare

Curatat mocheta lipita la domiciliu,iar pentru situatiile cand compozitia materialului nu permite, prin instructiunile de intretinere, folosirea metodei injectie - extractie. Presupune curatare si spalare mocheta cu ajutorul unui produs special bazat pe spuma uscata care nu umezeste in profunzime tesatura.

Curatenie birouri

Curatenie la birou,interventie ce presupune urmatoarele operatiuni ce vor fi executate de catre personalul nostru:stersul mobilierului de birou si al obiectelor de pe acesta,foarte important de mentionat ca suprafata ce trebuie stearsa de praf sau de urme de orice natura(creme de maini ,mancare)trebuie sa fie cat mai usor eliberata pentru a se putea executa curatarea acesteia in conditii optime.Aspiratul pardoselilor dure sau mochetate se va face la fiecare interventie de a noastra tocmai pentru a igieniza incaperea si a da un aspect placut in incinta sediului de birou.

Depozitarea gunoiului menajer in spatiile special amenajate,inlocuirea sacilor menajeri.Curatenie sediu de birou in Bucuresti inseamna deplasarea unei echipe de interventie sau a unei personae din Compania noastra care va avea grija ca la sediul dvs curatenia sa fie terminata inainte ca personalul sa si inceapa activitatea.Curatenie in bucataria de la birou.O problema foarte importanta pentru ca dvs sa fiti multumiti.Spalat de vase lucru cu care ne confuntam zilnic.Persone care nu isi spala vasele din comoditate sau ca firma are obligatia de a face acest lucru.Bineinteles curatam si spalam vasele(pahare,cani)dar nu tigai,oale de mancare casolete lasate mucegaite.Facem si acest lucru dar pretul abonamentului va fi mai mare.Deci totul poate fi indeplinit.Curatenie si dezinfectare la grupurile sanitare cu solutii de igienizare.

Curatenie generala locuinte

Firma de curatenie specializata in servicii de curatenie in apartamente.Utilati cu aparatura si tehnologie de ultima generatie prestam la domiciliu, case si vile, curatenie generala profesionala. Calitatea serviciilor este garantata de eficienta detergentilor folositi de catre cele mai bune firme de curatenie din Bucuresti.

Anunturi (1)

Curatenie dupa renovare, curatat mocheta,canapele
 

firma de curatenie specializata in servicii de curatat mochete, canapele, curatenie apartamente, spalat geamuri, balcoane, curatenie dupa renovare....

  • Curatenie birouri
  • Curatenie dupa constructor
  • Curatenie rezidentiala
  • Intretinere fatade
  • Altele
Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Bucuresti, ieri, 11:15