1.281 vizite
FEG EDUCATION
Descriere

 

FEG Education

organizeaza cursuri de formare in toate domeniile

care au cautare pe piata fortei de munca, interna si europeana

 

Cursuri de calificare: Electrician, Sudor, Instalator, Coafor, Cosmetician, Bucatar, Ospatar etc.
Cursuri de specializare: Tehnician energetician/electrician, Contabil, Inspector resurse umane etc.

 

Sediu din Bucuresti, Str. Caderea Bastiliei nr. 58, lateral, in spate la ASE

 

0756.876.091 - www.feg.ro

 

Pregatirea teoretica – se desfasoara in spatiile Centrului de Formare si Evaluare Profesionala F.E.G. si sunt dotate cu echipamente de prezentare de tipul: tabla, flipchart, video-proiector, calculator, etc. si cu materiale demonstrative, conform programei de pregatire.

 

Pregatirea practica – se desfasoara in laboratoare apartinand Centrului de Formare si Evaluare Profesionala F.E.G, amenajate special pentru meseriile: Coafor, Cosmetician, Manichiurist si pedichiurist, Operator PC, Ospatar (Chelner), Bucatar, Barman sau la agenti economici de profil, care au in dotare echipamentele, masinile, utilajele, sculele, dispozitivele necesare desfasurarii modulului practic.

 

Pregatirea practica la agentii economici a participantilor se face cu acceptul unitatilor respective, in baza unui protocol de colaborare incheiat pe perioada respectiva. Pentru persoanele care lucreaza in domeniu, in baza adeverintei de salariat, practica poate fi efectuata la locul de munca.

 

Fiecare participant la programul de formare profesionala va beneficia de suport de curs.

 

Resursele umane sunt specialisti, profesori cu grad 1 didactic si ingineri cu experienta in domeniu.

 

Programa de instruire este adaptata la nevoile participantilor, iar mijloacele de instruire sunt relevante pentru informatia transmisa.

 

Programul de desfasurare a orelor de curs se stabilesc in functie de disponibilitatile de timp ale cursantilor, astfel incat acestea sa poata fi urmate si de someri, absolventi de liceu, studenti si de persoane angajate.

Anunţuri (1)

 

in toate domeniile care au cautare pe piata fortei de munca, interna si europeana. Cursuri de calificare: electrician, sudor, instalator, coafor,...

  • Tip curs: de calificare
  • Alimentatie publica, turism
  • Coafura, cosmetica, manichiura
  • Contabilitate, resurse umane
Prestari servicii - cursuri, meditatii, scoli, traduceri
Bucuresti, 15 iul, 11:10