190 vizite
Fabrica de mobila
Descriere

High Class Design isi doreste sa satisfaca dorintele oricarui client.

Suntem o firma dinamica, in continua schimbare, inca din 2002. De-a lungul timpului, compania noastra s-a facut remarcata prin gama diversa de servicii. De la proiectarea si realizarea mobilierului, pana la montarea acestuia sau al altor elemente de design.

High Class Desing este un brand care poate duce la capat chiar si cele mai complexe comenzi. Putem “imbraca” frumos chiar si cele mai obscure incaperi. Originalitatea noastra cucereste fiecare client, fie ca este vorba de un singur set de mobilier pentru bucatarie, ori despre o cladire de birouri.

Suntem prompti, corecti si intotdeuna la momentul si timpul potrivit, pentru a castiga un nou zambet. Cu siguranta ati auzit multe povesti de la multe alte firme, ceea ce va putem asigura, insa, este cert: Folosim materiale si accesorii de cea mai buna calitate, discretia este cuvantul care ne defineste iar profesionalismul il avem in sange, cu totii.

High Class Design va asigura ca are un personal cu pregatire pe masura asteptarilor dumnevoastra.
Pentru orice lucrare oferim serviciile noastre cu drag, rapiditate, eficienta si gasim intotdeuna cele mai bune solutii pentru orice spatiu.

Va punem la dispozitie cel mai sigur transport. Chiar si cele mai pretioase obiecte, ajung in incaperea dumneavoastra in cea mai buna conditie. Fiecare mobilier in parte dispune de protectie, pentru a fi siguri ca nu exista motive care sa va strice ziua.

De altfel, in timp ce dumneavoastra, poate, raspundeti la un e-mail, echipa noastra se ocupa de montaj. Cum fiecare milimetru conteaza, ne asiguram ca fiecare muchie este perfecta pe dimensiunile cerute de catre client.

Anunturi (1)

Personal calificat, necalificat
 

pentru fabrica de mobila cu experienta de peste 17 ani in domeniu, din zona Ilfov – Jilava, 1 Decembrie. Contract pe perioada nedeterminata,...

Locuri de munca - oferte full time
1 Decembrie, azi, 09:20