421 vizite
Asociatia Caminul de batrani Sf. Elisabeta
Descriere

Centru ingrijire Alzheimer

Experienta de 22 ani in domeniul ingrijirii persoanelor in varsta, acordarea de ingrijire speciala pentru bolnavii Alzheimer, numeroasele schimburi de experienta in institutii similare din Austria si Germania, fac din caminul nostru un centru de incredere pentru familiile din centrul tarii

 

 

Servicii sociale oferite

Servicii gazduire, asistenta medicala si ingrijire, socializare si petrecere timp liber; servicii suplimentare la cerere.

 

Spatiu si dotari

-Suprafata utila de 7063 mp, camere spatioase cu suprafata de 29 mp, grupurile sanitare sunt de 10 mp, (fiecare baie deserveste doua camere adiacente).

-Caminul este dotat cu: cabinet medical, sistem de chemare infirmiere tip interfon, detectoare de fum, bai speciale dotate cu cazi hidraulice pentru persoane dependente, club, sala de gimnastica, capela, bucatarie pentru 200 persoane, spalatorie industriala, doua lifturi, sali pentru activitati de recuperare si terapie ocupationala. Masa este servita in sala de mese, iar celor nedeplasabili in camere sau la pat.

-Activitatea de ingrijire este organizata in trei sectii de ingrijire: 30 camere sunt destinate persoanelor independente, 26 camere pentru persone semidependente iar ingrijirea personalor cu Alzheimer se realizeaza intr-o sectia separata, care are 27 de camere cu doua paturi.

 

Anunţuri (1)

Ingrijire si supraveghere batrani
 

servicii sociale primare, servicii sociale specializate pentru persoane in varsta si cu dizabilitati; gazduire batrani; asistenta medicala,...

  • Activitati recreative si recuperare
  • Asistenta si supraveghere
  • Curatenie si igiena
  • Ingrijire medicala
  • Servicii medicale
  • Servicii terapeutice
Prestari servicii - ingrijire, sanatate
Gheorgheni, ieri, 14:05