674 vizite
Cabinet de avocat Russu Mihai
Descriere

Consultanta si Audit legal (Due Diligence)

Consultanta
Impreuna cu colaboratorii nostri furnizam consultanta in proiecte de investii.

Aceste proiecte includ domeniile imobiliar, piata de capital si piata activelor corporale oferind solutii si strategii de exit investitional in cadrul unei largi varietati de proiecte de afaceri.

Audit legal (Due Diligence)
In cadrul evaluarii unui dosar sau al unui proiect de afaceri mai intai identificam problemele, punctam riscurile iar apoi identificam remediile legale, in felul acesta oferind cele mai bune solutii aplicabile pentru clientii nostri si afacerile lor.

 

Negocieri si Solutii Alternative de Rezolvare a Disputelor

Negocieri

Premergator litigiilor urmarim sa recuperam intregul prejudiciu precum si beneficiile si profiturile nerealizate in cadrul procedurillor pre si litiigioase dar in afara instantelor de judecata inclusiv prin intermediul tranzactiilor negociate intre parti.

Solutii Alternative de Rezolvare a Disputelor.

Avem experienta relevanta de succes in fata Curtii de Arbitraj International din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, iar Dl. Mihai Russu a fost instruit ca mediator si negociator de catre echipe de Mediatori Americani dobandind abilitatile necesare pentru a furniza diferite tipuri de Solutii Alternative de Rezolvare a Disputelor.

Litigii

Cu o experienta globala de peste 20 de ani in domeniul Litigiilor –
unul dintre fostii membri ai Cabinetelor de Avocat Russu fiind invitat sa se alature corpului magistratilor, precum si combinat cu experienta de consultanta in domeniul dreptului afacerilor, Cabinet de Avocat Russu Mihai ofera asistenta si reprezentare juridica in cadrul si aferent tuturor domeniilor implicate in Litigii.

Servicii Fiduciare

In baza unei Procuri Notariale Autentice si/sau al unei Adunari Generale a Asociatilor ne asumam si desfasuram acitivitati specifice, particulare din sfera activitatilor fiduciare.