196 vizite
AVIS DEVELOPMENT
Descriere

Punere in Functiune si Autorizare centrale termice

Punere in functiune - activitate care are loc in momentul primei utilizari a unui aparat nou conform prevederilor prescriptiilor tehnice ISCIR, pentru a se asigura ca aparatul satisface cerintele de functionare in conditii de siguranta.

 

Autorizarea Functionarii – reprezinta ansamblul de activitati de verificare si validare a rezultatelor masuratorilor si incercarilor functionale executate la punerea in functiune initiala a aparatelor sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice ale acestora, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a aparatelor.

!!! Se executa numai de personalul de specialitate autorizat si  imputernicit de I.S.C.I.R.

 

 

Service si intretinere centrale termice

Reparare - ansamblul de lucrari si operatiuni ce se executa prin inlaturarea neconformitatilor / defectiunilor constatate la un aparat in scopul aducerii acestuia la parametrii initiali sau la alti parametri care asigura functionarea in conditii de siguranta a acestuia, conform prescriptiilor tehnice si manualelor de reparare emise de producator.

 

Intretinere - totalitatea operatiilor prin care se asigura mentinerea unui aparat in parametrii de functionare in conditii de siguranta, conform manualelor de intretinere emise de producator.

Interventia la centrala termica reprezinta ansamblul de lucrari de specialitate asupra  aparatului, in urma solicitarii clientului, pentru:

  • investigarea defectelor aparute; efectuare gazanaliza;
  • asigurarea pieselor de schimb originale daca cele care echipeaza aparatul prezinta defecte;
  • efectuarea depanarilor si/sau inlocuirea de componente care prezinta defecte; spalare chimica acolo unde se impune pentru a prelungi durata de functionare a echipamentului.
  • incercarea functionala a aparatului pentru demonstrarea calitatii reparatiei efectuate in urma aparitiei unei defectiuni, menita sa readuca aparatul in stare buna de functionare si in conditii de siguranta.

!!! Se efectueaza numai de personal autorizat ISCIR.

 

 

Verificari Tehnice in Utilizare (VTP)

Verificarea tehnica in utilizare – reprezinta activitatea desfasurata periodic, pentru a se asigura ca aparatul satisface cerintele de functionare in conditii de siguranta, pentru a descoperi gradul de uzura , precum si pentru a prevede eventualele  defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a echipamentului.

 

Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termice.

 

 

Intretinere si Revizie pe Baza de Contract

In cadrul contractului oferim clientilor nostri  servicii de intretinere si revizie a echipamentelor detinute inclusiv reparatiile accidentale, generale si capitale consemnand evidenta si  starea in care acestea se afla pentru a preveni eventualele deficiente.

 

Prin contractul de intretinere sunt oferite deplasari si interventii in regim de urgenta, discount la piesele de schimb necesare si la manopera de inlocuire a acestora, revizii preventive ale echipamentelor utilizate de catre beneficiar, consultanta tehnica de specialitate, etc.

 

Revizia centralei termice se efectueaza la perioade de timp predeterminate si  reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare / reglare / curatare / gazanaliza) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.

 

 

Anunţuri (1)

 

de peste 20 ani, echipa noastra de profesionisti executa operatiuni de service pentru centrale termice - punere in functiune (PiF), intretinere,...

  • Instalatori termice
Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Bucuresti, ieri, 11:50