Akyta.ro

3.344 vizualizari
..
Descriere

Magazinul nostru se adreseaza iubitorilor de tehnologie. Ne dorim o societate moderna, cu acces facil la cele mai noi cuceriri ale tehnologiei, care sa ne faca viata cat mai usoara si mai agreabila.

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul tehnologiei, alaturi de cunostinte pe care le-am dobandit pe parcurs, ne-am propus sa deschidem un magazin online pentru a veni mai aproape de cerintele clientilor nostri si sa impartasim alaturi de ei entuziasmul pentru noua tehnologie.

La Gimex ne punem la dispozitia voastra cu recomandari, o oferta diversificata de produse, de la entry-level si pana la cele dedicate expertilor. Suntem deschisi catre nou, catre inovatie, oferim produse la un pret corect, de aceea raportul calitate - pret ne recomanda.

Date de contact
0745.034.341
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: telefoane
...
200 RON

Bluetooth, NFC, albastru Conectare Bluetooth Tehnologie Fara fir Segment Headphones Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz Diametru difuzor (mm) 30 Microfon Da Utilizare Multimedia

Accesorii Casti Nou
Bucuresti, 02 Iul. '24 (13:30)
...
110 RON

DJ, blue Castile audio stereo premium, fara fir, AC-B29 sunt concepute pentru a asigura un nivel de confort ridicat si o excelenta performanta audio. De observat eleganta si personalitatea unica a acestor...

Accesorii Casti Nou
Bucuresti, 02 Iul. '24 (13:15)