Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD - Romania

CATIA V5 Curs Proiectarea cablurilor electrice

Ati urmat deja un curs în proiectarea cablurilor electrice si a componentelor acestora folosind programul CATIA V5 si totusi nu puteti executa un proiect complet într-un timp scurt pentru ca ati învatat doar sa folositi niste comenzi din CATIA V5 si nu un proces de lucru complet, gen workflow?

 

Acest curs online CATIA V5 pentru proiectarea cablurilor electrice si a componentelor acestora are la baza modulele Electrical Harness Assembly (EHA), Electrical Harness Installation (EHI), Electrical Assembly Design (EAD), Electrical Part Design (EPD) si Electrical Harness Flattening (EHF) din CATIA V5, acoperind atât partea de reprezentare 3D a cablurilor electrice si a componentelor acestora, cât si cea de creare a documentatiei 2D pentru fabricatia acestora, si ajuta studentii, inginerii si tehnicienii sa devina specialisti în proiectarea cablurilor electrice si a componentelor acestora si crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea acestora printr-un proces complet, dovedit practic si dezvoltat de GURUCAD în 10 ani de lucru în proiecte pe electric pentru Airbus, Boeing si Daimler, asadar practicieni si nu teoreticieni.

 

Programa de curs:

Modulul 1: Electrical Part Design (EPD)

Modulul 2: Electrical Assembly Design (EAD)

Modulul 3: Electrical Harness Assembly (EHA)

Modulul 4: Electrical Harness Installation (EHI)

Modulul 5: Electrical Harness Flattening (EHF)

 

RISK FREE!!! Garantie de 14 zile pentru returnarea banilor! Daca sunteti nemultumiti din orice motiv, va vom oferi banii înapoi în decurs de 14 zile de la începerea cursului.

 

Pentru mai multe informatii despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România va invitam sa vizitati site-ul nostru.

https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-electrical-harness-design-online-training-cv5_ehd_ro_ol_03

Galerie foto
  • ...