Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD - Romania

CATIA V5 Curs Online Proiectare Asistata

Ati urmat deja un curs de Proiectant Mecanic CATIA V5 si totusi nu puteti executa un proiect complet într-un timp scurt pentru ca ati învatat doar sa folositi niste comenzi din CATIA V5 si nu un proces de lucru complet, gen workflow? 

 

Acest curs online, CATIA V5 Proiectare Mecanica Basic, are la baza modulele Infrastructure, Sketcher, Part Design, Assembly Design si Drafting din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D, cât si cea de 2D, si ajuta studentii, inginerii si tehnicienii sa devina specialisti în proiectarea pieselor mecanice si crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor mecanice printr-un proces complet, dovedit practic si dezvoltat de GURUCAD în 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW si Audi. Prin urmare, acest curs se bazeaza pe experienta practica si nu pe pura teorie.   

 

Programa de curs:   

Modulul 1: CATIA V5 Infrastructure   

Modulul 2: CATIA V5 Sketcher   

Modulul 3: CATIA V5 Part Design   

Modulul 4: CATIA V5 Assembly Design   

Modulul 5: CATIA V5 Drafting  

 

RISK FREE!!! Garantie de 14 zile pentru returnarea banilor! Daca sunteti nemultumiti din orice motiv, va vom oferi banii înapoi în decurs de 14 zile de la începerea cursului.   

 

Pentru mai multe informatii despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România va invitam sa vizitati site-ul nostru:

https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-for-mechanical-designers-online-training-cv5_md_ro_ol_01

Galerie foto
  • ...