Nef Service - Inchirieri utilaje pentru constructii, Bucuresti

Despre Nef Service, Bucuresti

NEF SERVICE SRL s-a infiintat in 1999. Totul a inceput cu achizitionarea unor suprafete de teren agricol si a catorva camioane second-hand, dar conducerea companiei a realizat ca fara a detine tehnologie de inalta calitate nu poate fi performanta pe acest segment de piata, sens in care au pus in aplicare un amplu proiect de investitii.

NEF SERVICE SRL este singura societate cu capital romanesc care:

» detine in exploatare 400 ha pentru balastiera proprie;

» produce peste 700 mc/ora sorturi de agregate;

» detine cea mai performanta draga;

» a realizat transportul agregatelor prin benzi la distante apreciabile;

» are utilajele CATERPILLAR dotate cu sisteme L.A.S.E.R. si GPS;

» detine personal calificat.

NEF SERVICE SRL

NEF SERVICE SRL executa lucrari de mare anvergura in primul rand datorita echipamentelor detinute in exploatare, iar in cel de-al doilea rand datorita echipelor specializate in vederea efectuarii acestor proiecte.

Echipamentele avute in exploatare apartin in totalitate societatii NEF SERVICE SRL si sunt preponderent marca Caterpillar, an fabricatie 2007-2009, politica firmei fiind in a detine numai utilaje de inalta performanta in vederea cresterii productivitatii si a randamentului in conformitate cu cerintele pietei.

Totodata, NEF SERVICE SRL a dotat utilajele cu tehnologie de inalta performata TOPCON 3D pentru a realiza lucrarile in care este angrenata la cel mai inalt randament. Societatea cordoneaza un grup de firme, sens in care poate efectua toate lucrarile de infrastructura datorita acreditarilor avute.

ALATURI DE CEI PUTERNICI

In EUROPA, una dintre cele mai bune firme din domeniul constructiilor trebuie sa indeplineasca mai multe criterii, printre care amintim experienta acumulata in timp, personal specializat, seriozitate, promptitudine si profesionalism, toate acestea sustinute de o gama vasta de masini si utilaje performante.

Odata indeplinite aceste criterii, personalului existent trebuie sa i se asigure conditii foarte bune de lucru, asistenta medicala, cel putin o masa calda pe zi gratuita si nu in ultimul rand o remunerare cat mai mare posibila.

Ofera-i unui om 3000€ salariu lunar si vei fi surprins de capacitatea lui de munca. Da-i aceluiasi om 300€ lunar si acesta va fi o persoana mediocra in societate, fara a avea un randament bun. Personalul angajat trebuie stimulat in vederea obtinerii unor performante indiferent de profilul de munca.

 

NEF SERVICE SRL a inteles inca de la inceput aceste lucruri si, in prezent, detine echipe specializate in vederea executarii in conditii europene a lucrarilor de Excavare si Spraiture - Sprijinire metalica a peretilor mulati/pilonilor, terasare, reabilitare cai ferate, drumuri si poduri, demolare si transport agregate.

Deoarece segmentul de constructii a luat avant in tara noastra in ultimii ani, piata se confrunta cu o cerere imensa de materiale, in special agregate minerale.

Foarte multe companii au incercat sa intre pe acest segment, dar este o afacere dificila. Clientii cer calitate si profesionalism si pentru a indeplini aceste standarde e nevoie de investitii masive, de aceea multi s-au retras. Printre cei care au ramas in bransa se numara si NEF SERVICE SRL, o companie care de-a lungul anilor s-a extins si care in prezent detine cea mai mare balastiera din sud-estul Europei.

 Tehnologie - Utilaje» 7 BULDOZERE

2 buc. Caterpillar D4

1 buc. Caterpillar D5

3 buc. Caterpillar D6

1 buc. Caterpillar D7

» 6 INCARCATOARE FRONTALE

1 buc. Caterpillar 950G II

4 buc. Caterpillar 966H

1 buc. Caterpillar 938G

 » 11 EXCAVATOARE

3 buc. Caterpilar 330

2 buc. Caterpilar 325

1 buc. Caterpillar LongReach365

1 buc. Caterpillar LongReach345

2 buc. Volvo 460

2 buc. Komat''su Pc240

» 4 COMPACTOARE HAMM» 40 BASCULANTE MERCEDES