MovingBox.ro - Mutari rezidentiale si firme, intern si international, Bucuresti

Mutari rezidentiale

Mutari apartamenteTE MUTAM LA NOUA ADRESAintr-o singura zi

Avem peste 8 ani de activitate in domeniu, asa ca stim cum sa ne miscam cat mai eficient. De aceea, mutarile rezidentiale in 90% din cazuri se realizeaza intr-o singura zi. Printr-o evaluare reala, documentare, planificare si executie, ne respectam promisiunile.

1. Respectam regulile cladirilorVerificam intotdeauna regulile complexurilor rezidentiale de origine sau destinatie si ne consultam cu administratorii acestora pentru ca toate detaliile mutarii sa poata fi implementate cu succes.

2. Rapiditate si eficientaSuntem rapizi si eficienti datorita experientei pe care am dobandit-o in timp si pentru ca stim sa lucram in echipa. De aceea, fiecare proiect e un succes.

3. Evaluare si planificareFacem echipa cu tine si realizam un plan detaliat, oricum preferi: prin telefon sau la fata locului, conform inventarului pe care il ai de mutat. Suntem o echipa agila pe toate planurile si lucram la randament maxim de fiecare data.

4. Costuri transparente si fixeStabilim costuri fixe pentru toate mutarile locale. Dupa evaluare si semnarea contractului, preturile nu se modifica atat timp cat detaliile logistice si inventarul raman aceleasi.