Dea Line Trans Com, Bucuresti - Lucrari de infrastructura, excavatii, terasamente

Despre noi

Societatea Comerciala DEA LINE TRANS COM SRL infiintata in anul 2008, cu capital integral privat, are ca obiect principal de activitate transportul de agregate minerale si de cariera, furnizarea unor astfel de materiale, pamant pentru amenajarea terenurilor si gazoanelor etc. De asemenea, executam lucrari de infrastructuraexcavatiiterasamentedemolari, precum si alte activitati conexe: inchiriere utilaje de constructii si autobasculantetransport agabaritic pentru utilaje de constructii si agricole, atat pe plan intern cat si international.

Transportul de produse agricole reprezinta obiectul nostru secundar de activitate, acesta fiind asigurat prin mijloace de transport specializate pentru marfurile din aceasta categorie.

Toate produsele transportate de catre DEA LINE TRANS COM SRL sunt asigurate la societati abilitate, riscul de a prezenta pierderi fiind practic inexistent.

Obiectivul DEA LINE TRANS COM SRL este acela de a oferi partenerilor nostri din intreaga tara lucrari de inalta calitate, executate la termen, adaugandu-le valoare printr-o servire ireprosabila, in directia satisfacerii nevoilor clientului.

Galerie foto
  • ...