Milucon - Hidroizolatii si pardoseli, Bucuresti

Despre Compania Milucon

Solutii tehnice inteligente pentru hidroizolatii si pardoseli

Compania Milucon asigura lucrari durabile si exigenta in materie de calitate

AUTORITATEA COMPETENTELOR SUPERIOARE ÎN HIDROIZOLATII

Compania Milucon exceleaza în lucrari majore de hidroizolatii profesionale, industriale si civile. Serviciile companiei se impun prin experienta în domeniu, solutii tehnice superioare, ingineri calificati, proceduri controlate, materiale de cea mai buna calitate. Milucon proiecteaza si aplica solutii tehnice performante pentru hidroizolatii, pardoseli, sape, betoane, degivrari, constructii de acoperisuri si terase verzi, alaturi de o multitudine de servicii complementare.

Activitatea principala a companiei este realizarea unor lucrari complexe de hidroizolatii necesare impermeabilizarii constructiilor subterane si de suprafata. Secretul succesului Milucon consta în studiu si specializare în domeniul hidroizolatiilor, eforturi sustinute, investitii inteligente si încredere în fortele unei echipe de experti.

COMPETENTELE ÎN HIDROIZOLATII NE CONFIRMA AUTORITATEA

Misiunea companiei Milucon este de a oferi solutii tehnice eficiente si durabile pentru lucrari civile sau industriale de hidro si termoizolatii. Portofoliul extins de lucrari asigura servicii complete pentru constructii: de la consultanta, comercializare materiale, executie si întretinere periodica.

Compania Milucon este dezvoltata de directorul tehnic Robert Milu, inginer si antreprenor român dedicat studiului în domeniu, eforturilor, investitiilor inteligente si spiritului de echipa. Între valorile companiei se pune un accent pe calitatea lucrarilor, rezultatul final trebuie sa impresioneze.

Milucon asigura servicii specializate pentru hidroizolatii si pardoseliAvem experienta semnificativa in domeniu, personal calificat, echipamente performante si materiale de top.