Mido Comimpex 94 - Caramizi, tigle, dale, pavaje ceramice, Bucuresti

Tigla olane Escandella

Olanele Escandella, sunt acele tipuri de tigla pe care in orice situatie le recunosti cu usurinta. Dateaza inca de prin Antichitate, si au fost folosite o lunga perioada de timp si pe coastele Atlanticului, pana in zonele muntoase din Caucaz. In prezent olanele ceramice Escandella sunt folosite la construriea cladirilor noi, dar si la reconstructia anumitor obiecte istorice, deoarece tigla olan dispune de alura si textura veche, care da impresia de antic.

Printre cele mai importante aspecte ale tiglei Escandella, este acela ca ne ofera o gama coloristica extrem de vasta, fie pentru noi constructii, fie pentru reconstructie. Modelele vin de asemenea in diferite marimi, ceea ce permite realizarea celor mai dificile forme.

Detalii

Aceasta tigla de acoperis este folosita atat pentru case noi cat si pentru refacerea acoperisurilor datorita frumusetii si rezistentei culorii de-a lungul anilor. 

Dimensiune T5

a] Lungime: 500mm

b] Latime:     220 mm

c] Inaltime:   163 mm

Bucati / mp:

       18 buc

Greutate/buc

     2.55 Kg

Avantaj:  se poate monta la invelitori cu panta  minim 15 grade cu conditia respectarii ghidului tehnic al producatorului.

Galerie foto
  • ...