Micro Electric Instal - interventii electrice Bucuresti

Instalare si Reparatii Centrale Termice

Instalare si reparatii centrale termice pentru persoane fizice si companii la cele mai mici preturi.

Serviciul de instalare centrala termica in Bucuresti si Ilfov este asigurat instalatori cu experienta care respecta procedurile si toate etapele in procesul de instalare a centralei termice.

Instalarea centralelor termice are nevoie de cunostinte temeinice pentru a putea fi realizata cu succes, iar activitatea firmei noastre in acest domeniu ne-a oferit posibilitatea de a alcatui o echipa de profesionisti, buni cunascatori a tot ceea ce inseamna serviciul calitativ de instalare centrale termice!

Instalam si reparam centrale termice pentru orice cladire, in functie de necesitatile fiecareia. Astfel, pot fi instalate centrale termice mici, de apartament, care se monteaza pe perete, dar si centrale termice de mari dimensiuni si capacitati, ce pot alimenta cladiri si institutii foarte mari.
MICRO ELECTRIC INSTAL detine toate certificarile necesare
pentru instalarea centralelor termice:
Centrale termice pe gaz
Centrale electrice
Instalator centrale termice Bucuresti
Tehnician autorizat reparatii centrale termice
Distribuitoare termice si automatizari.
Termostate de ambient, montaj si inlocuiri.
Centrala termica este cel mai popular sistem de incalzire. Exista mai multe tipuri de centrale termice, in functie de sursa incalzirii. Cel mai des intalnite sunt centralele termice pe gaz, dar si centralele electrice.

Indiferent ce fel de centrala termica alegi, este in mod clar un avantaj sa alegi montajul unei centrale termice in locul incalzirii comune. Poti alege sa incalzesti intreaga casa sau doar anumite camere, poti stabili ce temperatura doresti si poti stabili incalzirea doar la anumite perioade ale zilei. Si nu iti incalzesti doar casa, ci si apa, rezolvand doua probleme in acelasi timp.

Cand vrei sa-ti schimbi centrala termica sau doresti serviciile unui instalator pentru montare centrala termica, ne poti contacta, iar noi garantam montarea corecta a centralei.
AI O URGENTA?0768 821 084
Disponibilitate 24/7
Intervenim de urgenta in orice zona din Bucuresti si Ilfov.
  Indiferent de ora la care are loc incidentul ne poti contacta si vom trimite cat mai urgent catre tine un instalator pentru a rezolva problema semnalata. Iti oferim servicii de urgenta in regim non stop!

Galerie foto
  • ...