Wind Discovery - Tabere pentru copii

Ce inveti cu noi

Cultivam gustul pentru aventura, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activitati creative, care pot deveni pasiuni pentru întreaga viata.

Filosofia Wind Discovery este sa iti aratam, sa te îndrumam si tu sa descoperi. Vei lua parte la propria ta poveste în care esti încurajat sa explorezi, sa creezi si bucuros sa iti decoperi resursele.

Oricare ar fi profesia pe care o avem sau pe care o vor alege copiii, sportul, arta, exercitiile de actorie, activitatile în aer liber contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalitatii, la crearea unui tip de gândire deschise si creative.

Ne propunem sa fim alaturi de voi în valorizarea potentialului individual.

Acordam o atentie deosebita relatiilor si comunicarii, în tabere si drumetii se creeaza momente de neuitat, amintiri pentru toata viata si se leaga prietenii minunate.

Sa înveti sa schiezi, sa inoti sau sa te cateri pe munte, nu se refera doar la a învata miscarile de baza si a-ti pregati echipamentul, sunt activitati care te ajuta sa îti descoperi propriile resurse si au multe alte beneficii pentru minte si corp.

Participantii vor învata sa lucreze în echipa, sa fie atenti unii la ceilalti, sa îsi depaseasca fricile si dificultatile.

Vor învata despre comunicare, independenta, libertate, time management, organizare, disciplina, dinamica de grup, solutionarea problemelor, într-un mediu jucaus si sigur.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0723327815
Bucuresti, , Bucuresti
Distribuie