Karan - Business & Finance - consultanta afaceri si management Bucuresti

Servicii de climatizare

Karan - consultanta de afaceri are placerea de a va prezenta oferta de prestari de servicii de intretinere si revizie a echipamentelor de incalzire si climatizare, si a sistemelor de automatizare ale echipamentelor.

In cazul semnarii unui contract de service putem asigura deplasari si interventii in regim de urgenta, inspectii preventive si revizii periodice ale instalatiilor de incalzire, ale echipamentelor de climatizare si ale gospodariilor de apa, utilizate de catre beneficiar.

Putem asigura montajul sistemelor de automatizare control la distanta pentru echipamente termice - termostate si cronotermostate, regulatoare de functionare in cascada, sonde de temperatura exterioara.

KARAN acorda servicii de asistenta si consultanta tehnica de specialitate referitoare la punerea in functiune a centralelor termice, putand efectua prin partenerii sai autorizati verificarile tehnice periodice ale instalatiilor de utilizare a gazelor naturale conform legislatiei in vigoare, efectuarea reviziilor tehnice periodice la 10 ani, montarea detectoarelor de gaz cu electrovalva, operatii ce pot fi efectuate numai de catre operatori autorizati ANRE.

Galerie foto
  • ...