Izomag Construct - Izolatie fonica pentru pereti, tavane si pardoseli, Bucuresti

Controlul Vibratiei

Vibratiile produse de masinile unelte, de echipamente de sonorizare sau de instalatiile tehnologice, pot fi daunatoare atat populatiei cat si mediului inconjurator.

 

Materialele fonoizolatoare din gama Megamat, Megapoint si Megafoot, corespund necesitatilor de eliminare, de diminuare sau de limitare ale efectelor vibratiilor rezultate din functionarea preselor, a motoarelor, a compresoarelor, a unitatilor de aer conditionat si a incintelor acustice.

Solutii concepute pentru amortizarea vibratiilor pentru sarcini usoare, medii si grele.MegamatIzolatie fonica pentru pardoseli, sarcini grele

Panou de izolatie la vibratii având 10, 20 si 30 mm grosime, alcatuita din fibre si granule de SBR (cauciuc stiren butadien) si granule din cauciuc EPDM (monomer etilen propilen diena) in masa de adeziv poliuretanic obtinute în urma unui proces de fabricatie la cald. Dimensiunile panoului sunt: lungime 1m, latime 1m. Densitatea variaza de la 500 la 950 kg/m3.

- Izolatie acustica performanta

- Usor de montat

- Material foarte rezistent

Fisa tehnicaMegapointIzolatie fonica pentru pardoseli, sarcini mici, medii si mari.

Material antivibrational furnizat în panouri avand o forma îndoita pe o parte cu o grosime de 25 mm si produs din fibre si granule de cauciuc SBR. Pe o parte a panoului s-a aplicat o membrana sintetica netesuta si non-elastica pentru protectie suplimentara. Greutatea este de 10 kg / m².

Dimensiunile panoului sunt 1 m x 1 m.

Fisa tehnica Megafoot Suporti antivibratie

Suport antivibrational format din doua placi de otel inoxidabil cu o insertie din fibre de SBR (cauciuc stiren butadienic) si granule de cauciuc, presate la cald si lipite cu adeziv poliuretanic avand prevedere pentru fixare centrala. Disponibil in diferite dimensiuni.

Fisa tehnica

Aceste solutii au fost concepute pentru a oferi diferitelor tipuri de masini, sisteme anti-vibratii Sunt proiectate pentru a fi utilizate pentru sarcini diferite în functie de greutate si de frecventa. Gama de produse este realizata din suporturi de diferite dimensiuni, proportionale cu sarcinile si dimensiunile masinilor.

Sarcini greleSarcini medii