International Premium School of Bucharest

After school

Programul AFTER SCHOOL se adreseaza elevilor din ciclul primar care frecventeaza alta scoala decât Scoala Gimnaziala International Premium School of Bucharest si cuprinde zilnic diferite tipuri de activitati: activitati de pregatire a temelor scolare, consolidarea cunostintelor si pregatire suplimentara, activitati vocationale (Cluburi incluse sau nu în taxa, în functie de tipul de program ales), activitati liber-alese si ludice, precum si 2 mese/zi ( masa de prânz si gustarea de dupa-amiaza). Activitatile sunt coordonate de catre pedagogul scolar, caruia i se alatura profesorii de specialitate care conduc activitatile vocationale (Cluburi).

Copiii beneficiaza de spatii si dotari ultra-moderne (biblioteca, laboratoare si cabinete didactice, sali de studiu cu table interactive si alte materiale didactice adaptate nivelurilor de vârsta, sala de mese, spatii indoor si outdoor destinate activitatilor sportive si ludice).

Programul AFTER SCHOOL raspunde nevoilor educationale ale scolarilor, raportate la echilibrul dintre activitate intelectuala – activitate fizica – relaxare, precum si programului prelungit de lucru al parintilor.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...