International Insurance Broker - Broker asigurari Bucuresti

Asigurari de Viata

Asigurarea de Viata este un mijloc de protectie financiara pentru fiecare dintre noi. Ca mijloc de protectie al unui individ, asigurarea de viata creeaza un venit suplimentar pentru un anumit moment din viata, prin asigurarea unui capital sau a unei pensii.

Capacitatea de a realiza un venit poate fi cel mai important capital al dumneavoastra deoarece astfel va puteti îndeplini dorintele si asigura familiei dumneavoastra un trai comfortabil si linistit. Din pacate, nici capacitatea de a realiza un venit, sau sanatatea si puterea dumneavoastra de a munci nu sunt garantate.

Daca un eveniment nefericit va provoca incapacitatea de munca, invaliditatea sau chiar moartea unei persoane, nevoia de venituri va continua pentru toti cei ce erau dependenti financiar de acea persoana, facând Asigurare de Viata o forma imperativa de a va asigura viitorul.

De asemenea, o Asigurare de Viata este un mod foarte bun de a economisi si fructifica banii platiti drept prime de asigurare, putând fi primiti într-o suma substantiala la expirarea perioadei de asigurare.

Galerie foto
  • ...