Imtech Technology - Vopsire in camp electrostatic, Bucuresti

Sisteme de ventilatie si climatizare HVAC

Ventilatia moderna si climatizarea sunt esentiale în multe cladiri pentru a asigura conditii optime în ceea ce priveste aerul si desfumarea în caz de incendiu. Sistemele Imtech de ventilatie si climatizare asigura un climat de interior placut si conditii de productie optime.

 

  •  Sisteme de ventilatie si climatizare
  •  Sisteme specifice pentru aplicatii industriale
  • Sisteme de salvare cum ar fi instalatiile de desfumarepentru cladiri de birouri sau de productie de orice dimensiuni pâna la cladiri mari multifunctionale cum ar fi centre comerciale, aeroporturi, gari, centre sportive, sali de evenimente si expozitii si structuri de transport subteran cum ar fi tuneluri.

În constructiile noi optimizam echipamentul si instalatiile de ventilatie cu ajutorul celor mai recente instrumente de simulare dezvoltate intern înca din faza de planificare. În cazul sistemelor existente, sfatuim operatorii cladirilor si instalatiilor în legatura cu reglementarile statutare în vigoare si dezvoltam solutii individuale pentru fiecare caz în parte.Simularile asistate de computer permit realizarea de proiecte tehnice optime pentru instalatiile si componentele ce urmeaza a fi folosite în aceste instalatii. Aceste concepte personalizate asigura un consum redus de energie si costuri de exploatare mai mici. Coordonarea exacta cu instalatiile de încalzire si racire si cu toate aspectele sistemului de automatizare al cladirii face parte bineînteles din conceptul tehnic comprehensiv.

Galerie foto
  • ...