Store Expert, sisteme si utilaje pentru depozitare

Rafturi cu polite

Comercializam sisteme de rafturi de tip polite, care au scopul principal sa devina o solutie practica pentru depozitarea marfurilor la bucata, marfurilor vrac sau pieselor (de cele mai multe ori, componente ale autovehiculelor), care sunt manipulate.

Acest tip de sistem este extrem de elastic si mobil, pentru ca elementele lui se pot îmbina fara sa fie nevoie de suruburi. Astfel, le poti folosi exact asa cum ai nevoie. La nivel de componente, sistemul de rafturi pentru depozitare multietajat contine în mare un cadru, rafturi si întaritoare diagonale (acestea din urma au rolul de a oferi rigidizare statica).

Cadrul sistemului este compus din doua picioare si din elementele de rigidizare statica.

Picioarele sistemului contin cârlige de sustinere a rafturilor metalice, pe care se fixeaza (în patru bucati) elementele de rafturi fara îmbinare cu suruburi. Fixarea pe acestea si scoaterea rafturilor metalice de pe acestea se face usor, nefiind nevoie de ajutorul unor unelte. Cârligele se fixeaza pe picioare la o înaltime de 50 – 50mm. Cadrelele sunt disponibile în mai multe variante de adâncime (300, 400, 500, 600, 800 si 1000mm) si de înaltimi standard (200, 2200, 2300, 2500, si 3000mm). În plus, pot fi customizate si create tinând cont si de alte dimensiuni fata de cele standard de mai sus.

Elementele de rafturi metalice se fixeaza pe cârligele de pe picioare. Rafturile au o înaltime de 33mm. Adâncimea lor poate fi în cazul dimensiunilor standard de 300, 400, 500, 600, 800 si 1000mm. Lungimea rafturilor pentru depozitare este de 970mm. Portanta de baza a rafturilor metalice este de 100kg/element de raft; capacitatea de portanta poate fi modificata ulterior prin adaugarea de elemente de crestere a portantei. Daca clientul a achizitionat rafturi a caror capacitate portanta este mai mare de 100kg/raft, se asigura transportul.

Caracteristici principale:

  • Sistemul vine cu multe accesorii, pentru a permite crearea unui sistem de depozitare customizat, dar si o logistica specifica de depozit
  • Piesele sunt fabricate din otel zincat de calitate superioare. Elementele lacuite se creeaza doar la cererea clientului.
  • Poate fi implementat si la o constructie multietajata. Producatorul asigura asta, pentru ca elementele nu se îmbina cu suruburi. Deci, timpul de executie e scurt, iar constructia simpla.
  • Elementele profilate sau profilele laminate la cald compun structura de sustinere a sistemului multietajat.
  • Suprafata circulabila poate fi acoperita de placi aglomerate din lemn sau grilaje zincate
  • Sisteul poate contine si sistem de iluminare

Daca este nevoie, în cazul sistemelor de rafturi multietajate, producem si trepte, balustrade, porti de preluare, ascensoare, platforme de transport. Suprafetele lacuite vor fi lacuite în culoarea RAL aleasa de client.

Galerie foto
  • ...