Store Expert, sisteme si utilaje pentru depozitare

Rafturi Cantilever

Daca te afli în situatia de a stoca bunuri lungi, neregulate si mixte (cum ar fi cheresteaua, tevile, grinzile metalice sau orice alte obiecte din plastic sau metal), atunci rafturile metalice de tip Cantilever te pot ajuta. Acestea sunt create în asa mod încât sa maximizeze spatiul de stocare, dar si sa asigure un acces rapid asupra produselor.

Sistemul de tip Cantilever comercializat de noi poate fi folosit în interior sau exterior si nu impune o limita legata de lungimea produselor pe care le depozitezi. Asta pentru ca bratele sistemului sunt ajustabile în raport cu greutatea marfurilor.

Avantaje

  • Asigura stocarea materialelor foarte lungi sau late
  • Mentin materialele în ordine, ridicate deasupra solului
  • Ofera un acces facil pentru utilajele de manevrare a materialelor
  • Gama variata de dimensiuni disponibile pentru un design personalizat al rafturilor

Echipa de profesionisti Store Expert sta la dispozitia fiecarui client pentru ca acesta sa-si dezvolte sistemul de rafturi metalice ideal pentru afacerea lui. Punem pret, la fel ca tine, pe economie de spatiu si resurse financiare, dar si pe o maximizare a spatiului.

Rafturile de acest tip pot fi utilizare în constructia depozitelor care se pot sustine fi de aceste rafturi, astfel încât sa nu fie nevoie de o schela înainte de constructie. Cât despre cele cu fata dubla, ele asigura acces la ambele parti în fiecare operatiune.

Galerie foto
  • ...
  • ...