Galcorom, Structuri si hale metalice Galco - Bucuresti

Hale metalice - Caracteristici

Structura principala este alcatuita din otel galvanizat cu inalta limita elastica, antiseismica si anticiclonica. Toate componentele sunt galvanizate, asigurand o excelenta rezistenta impotriva coroziunii.

Extensiile sunt realizabile pe travee in lungime.

Toate profilele structurii GALCO® sunt realizate din role de otel galvanizat la cald, ceea ce confera o remarcabila rezistenta la coroziune in orice conditii climaterice. Galvanizarea se face intr-o baie de zinc lichid, mentinuta la o temperatura cuprinsa intre 450-500 grade Celsius.

Timpul de contact intre tabla de otel si baia de zinc este de ordinul catorva secunde. Compozitia zincului, bine controlata, permite obtinerea unei galvanizari foarte fine, piesele obtinute prezentand urmatoarele avantaje: calitatea foarte buna a suprafetei de acoperire cu zinc, calitatea si regularitatea grosimii stratului de zinc care este controlat sistematic si integral.

Toate profilele structurii GALCO® sunt realizate din otel galvanizat la cald cu urmatoarele caracteristici

  • E 36, Z 350:
    • Caracteristica E 36 corespunde unei limite elastice a otelului de 36 daN/mmp.
    • Carateristica Z 350 corespunde unei mase minime de zinc in g/mp
  • Grosimea tablei de otel galvanizat din care sunt realizate profilele Z ale structurii GALCO® este de 4 mm.
  • Suruburile de prindere si buloanele de ancoraj pentru asamblarea structurii GALCO® sunt din otel galvanizat la cald. Ca si piesele structurii, otelul din care acestea sunt realizate are o inalta limita elastica, de calitate 8.8. Caracteristica 8.8 corespunde unei limite elastice de 64 daN/mmp (8x8).

Conceptia este conform stasurilor de zapada si vant, normelor de sistem si tuturor normativelor aferente constructiilor metalice.

 

Structura este compusa din cadre din otel galvanizat profilat la rece ( Z350/E36) cu inalta limita elastica (E36). Halele GALCO® au deschideri cuprinse intre 6 m si 15 m, inaltimi pana la 6 m si travee de 4 sau 5 m.Invelitoarea si inchiderile laterale pot fi tabla de otel galvanizat nervurat si prevopsit sau din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica de diferite grosimi.

Suruburile sunt din otel galvanizat la cald, cu inalta limita elastica (clasa 8.8). Bordurile de finisaj sunt din otel galvanizat prevopsit.

 

Halele GALCO® sunt compuse din kituri modulabile, ceea ce face posibila extinderea lor in timp atat in latime cat si in lungime, cu kituri suplimentare, in functie de specificitatea activitatii dumneavoastra.

Halele GALCO® sunt demontabile, toate elementele fiind prinse in suruburi.

Galerie foto
  • ...