Reparatii cuptoare cu microunde - Bucuresti

380 vizite

Descriere

Oferim servicii profesionale de reparatii cuptoare cu microunde si cuptoare electrice pentru toate tipurile de marci si modele. Deplasarea si verificarea gratuit.

Suntem o echipa tânara si dinamica, capabila sa faca fata noilor provocari si cerinte din domeniul reparatiilor cuptoarelor cu microunde dar si altor electronice si electrocasnice. Punem pret pe calitatea si promptitudinea serviciilor oferite, astfel, înca de la început am reusit sa oferim servicii de calitate si sa tratam fiecare client cu maxima seriozitate si profesionalism. Putem sa ne deplasam la domiciliul astfel câstigam timp pentru dumneavoastra, un aspect important in ziua de astazi.

Service-ul nostru dispune de un laborator propriu în Bucuresti, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a diagnostica si rezolva orice tip de defectiune aparuta la cuptoarele cu microunde, cuptoarele electrice, echipamentele electronice de uz general cât si pentru cele dedicate.

Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi va trimitem o echipa de specialisti ca sa va rezolve rapid si eficient problemele aparute la echipamentele electronice. Simplu si comod!

Galerie foto

Localizare pe harta