Exclusive Design - Mobilier la comanda, Bucuresti

Mobilier la comanda

In cazul in care niciun model de pe siteul nostru nu va place sau nu se potriveste spatiului ce urmeaza a fi mobilat, putem executa pentru Dvs. orice tip de mobilier la comanda. Acest lucru il puteti realiza urmand pasii de mai jos:

 

Pasul 1:      Alegerea modelului si a stiluluiAlegeti un model care sa corespunda gusturilor Dvs. Puteti alege din modelele prezentate in cadrul siteului nostru sau pe orice alt site. Putem modifica dimensiunile, culoarea si forma.   Pasul 2:

 

 

     Efectuarea masuratorilor de catre Dvs    Cu ajutorul unei rulete sau a unui metru (de croitorie sau de tamplarie) masurati spatiul ce urmaza a fi mobilat. In aceasta faza, diferentele de cativa centimetri nu sunt semnificative.Daca doriti, specialistii nostri se pot deplasa pentru masuratori, insa, in aceasta faza se percepe o taxa de 50 lei pentru deplasare si asistenta masuratori. Pasul 3:

 

 

     Trimiterea unui email cu informatiile necesareTrimiteti un email la office@mobilier-la-comanda.ro care sa contina imaginea/schita si dimensiunile mobilierului pentru care doriti oferta de pret.Pasul 4:

 

 

     Intocmirea unei oferete de pretDupa primirea emailului Dvs. va vom inainta o oferta de pret in care se vor specifica dimensiunile, materialul, feroneria si accesoriile folosite, daca pretul include sau nu montaj si transport, termenul de livrare precum si cel de garantie.
 Pasul 5:

 

 

     Semnarea contractului si achitarea avansuluiDupa acceptarea ofertei de pret, se semneaza contractul si se achita avansul de 50% din valoarea totala a mobilierului.Impreuna cu contractul, veti primi factura de avans impreuna cu bonul fiscal.
 Pasul 6:

 

 

     Masuratorile finale si intocmirea schitei 3DSpecialistii nostrii se vor deplasa in locatia ce urmaza a fi mobilata pentru realizarea masuratorilor finale si prezentarea mostrarelor pentru a va alege nuanta (nuantele) folosite. De multe ori, acest pas se face odata cu semnarea contractului.Ulterior, vom realiza schita 3D a mobilierului comandat de Dvs pe care o vom trimite pe email, urmand ca Dvs sa va dati acordul pentru lansarea mobilierului in productie.

Galerie foto
  • ...