Exclusive Design - Mobilier la comanda, Bucuresti

Mobilier camera copii

Pentru camera celui mic va propunem o colectie de mobila de camera pentru copii, extrem de vesela, in culori puternice, menite sa dezvolte imaginatia copilului dumneavoastra si sa il ajute sa isi construiasca propriul univers-fantezie. Mobila de camera pentru copii are design-uri inovatoare si accesorii pe care cei mici le vor indragi instant. 

Ideea a izvorat din dorinta de a-i oferi propriului copil, pe langa ingrijirea si iubirea neconditionata, un spatiu adecvat care sa-i stimuleze imaginatia, sa reprezinte pentru viitor acel “cuib al copilariei” inconfundabil, la care cu totii ne gandim cu mare drag. Va propunem sa inlocuiti acele corpuri de mobila rigida si anosta, cu ceva nou care are forme calde, viu colorate si care intruchipeaza prieteni caraghiosi, decoruri de poveste sau, special pentru micutii soferi, masina mult visata. Suntem complicii tai in crearea decorului potrivit pentru povestea preferata. 

Copii cresc repede, se schimba de la clipa la clipa. De aceea, am creat camere ce pot lua forma imaginatiei copilului dumneavoastra, acordand o mare importanta detaliilor si calitatii finisajelor. Colectiile de mobilier pentru copii sunt realizate de specialisti in design-ul de mobilier, cu o lunga experienta in proiectarea si conceperea mobilierului special dedicat celor mici. Materialele sunt de calitate superioara, ecologice si prietenoase, iar paleta cromatica alterneaza si imbina culorile pentru a multumi atat preferintele micilor printese cat si cele ale baieteilor. Mobilierul pentru copii este bine structurat, modular si ergonomic pentru a acoperi nevoia de spatiu a celor mici. 

Fiecare coltisor de camera poate fi optimizat la maxim. Dulapurile incapatoare ii vor ajuta pe copii sa tina hainele, incaltamaintea si accesoriile in ordine; biroul cu polite prinse undeva deasupra lui va pastra in liniste jucariile, cartile si rama foto cu poza preferata, iar patul simplu sau etajat il va ademeni in clipele cand va fi “rupt” de oboseala. 

Galerie foto
  • ...