Exclusive Design - Mobilier la comanda, Bucuresti

Mobilier living

Piesele de mobilier modern din living trebuie create astfel incat, spatiul realizat sa fie pe placul clientilor si conform personalitatii si necesitatii acestora. 

     De asemenea, dupa o zi de munca, o plimbare sau o masa copioasa, livingul este popasul cel mai indicat pentru o relaxare binemeritata. Pe langa loc de relaxare, livingurile (sufrageriile) sunt si locul unde stati la o cafea cu prietenii, unde intampinati oaspetii sau organizati petreceri cu diferite ocazii.

     Sufrageriile (livingurile) sunt si locul unde vezi stirile cotidiene, meciul preferat si filmul deconectant, sau poti asculta o muzica relaxanta. 

     Prin urmare, orice mobilier de living trebuie sa fie dotat si cu spatii destinate aparaturii audio-video.

      Tinand cont de toate aceste activitati pe care la desfasuram in living, orice mobilier living trebuie sa-ti incante privirea prin modernism, complexitate in simplitate, armonie conceptuala si functionala.

      Prin semnificatia sa, a unui spatiu de relaxare, de comunicare, de apropiere al membrilor familiei intre ei, sau cu musafirii, spatiul camerei de zi trebuie amenajat intr-un mod echilibrat, usor aerisit.

     Atmosfera spatiului unei camere de zi cu mobilier living in stil modern este completata de elementele de decor ce furnizeaza restul de suprafete din incapere, gen tapet sau lavabil decorativ, perdele si covoare, corpuri de iluminat si mici obiecte de decor care isi au locul asezate pe mobilier.

     Toate livingurile se realizeaza la comanda si se pot modifica dimensiunile, culorile, compozitia si structura. 

Galerie foto
  • ...