Exclusive Design - Mobilier la comanda, Bucuresti

Mobilier dormitor

 Cel mai important lucru dupa o zi de munca este relaxarea - iar somnul este cel ce ne ajuta sa ne refacem.  Pentru ca odihna noastra sa fie cat mai profunda, va punem la dispozitie dumneavoastra o gama variata de mobila dormitor. Cele mai potrivite dulapuri pentru dormitor, precum si cele mai confortabile paturi, cele mai incapatoare si frumoase comode le puteti comanda de la noi.  

     Daca aveti un dormitor mare, trebuie sa mentionam faptul ca avem paturi duble exceptionale care pot face incapere dumneavoastra sa arate asa cum va doriti. 

     In cazul in care dormitorul nu este atat de mare, avem si paturi care nu fura din spatiul camerei, pastrand, in acelasi timp, o imagine “aerisita” a camerei. Avem inclusiv paturi single sau pentru copii.

     Experienta ne-a invatat ca patul este cel mai uzat corp de mobilier din dormitor, iar modul in care este conceputa structura de rezistenta a patului determina cel mai categoric durata lui de viata. Din acest motiv, dupa modelul italienesc de concepe al structurii, in functie de patul achizitionat o sa regasiti unul dintre urmatoarele doua sisteme de suport pentru saltea: cu placa de PAL sau somiera. Ambele sunt conectate cu structura patului. Structura de rezistenta a patului, ramele patului si placile de suport al saltelei formeaza un corp comun si compact. Aceast lucru stopeaza orice mobilitate a compomentelor, oferindui o durata de viata mult mai mare.

     Cu toate ca noptiera este de obicei corpul cel mai mic de mobilier din dormitorul dumneavoastra este si primul corp de mobilier pe care-l vadem dimineata si ultimul pe care-l vedem seara, trebuie sa ii oferim o atentie deosebita functionalitatii acesteia.

     Rolul comodei este pentru a oferi un grad de confort, de comoditate dormitorului dumneavoastra. Comoda ofera acel spatiu care sustine televizorul sau care depoziteaza obiectele de folosinta zilnica. 

Galerie foto
  • ...