Duraco International Construct - Vanzare si montare sisteme de incalzire electrica in pardoseala, Bucuresti

Despre Duraco International Construct

irma noastra este reprezentanta unica pentru Romania si Bulgaria a producatorului de cabluri electrice incalzitoare KIMA HEATING CABLE AB, prima companie producatoare de cabluri incalzitoare din Europa cu o experienta de 44 de ani. Pe piata din Romania suntem parteneri Kima de aprox. 8 ani.

Suntem o echipa de profesionisti, personalul nostru avand seminarii de traning si instructaje facute de producator in Suedia.

Suntem singura companie din Romania de profil (incalzire electrica in pardoseala) care detine un instrument de detectare si remediere a avariilor suferite de cablurile incalzitoare incastrate in mase de beton.

Avem propria echipa de lucru (instalatori) si putem oferi garantie atat la produs cat si la montaj.

In prezent avem un portofoliu bogat atat in aplicatiile civile (incalzire in pardoseala pentru case, pensiuni, spatii comerciale) cat si in aplicatiile industriale (degivrari rampe de acces auto pentru centre comerciale si ansambluri rezidentiale, protectie la inghet jgheaburi burlane, protectie la inghet si incalzire conducte pentru centre comerciale, ansambluri rezidentiale, fabrici … etc)

Pentru orice solicitare legata de aplicatiile si produsele pe care le comercializam ne puteti contacta cu incredere.

 

Incalzire electrica in pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseala este un sistem de incalzire din ce in ce mai popular datorita nivelului ridicat de confort termic la un cost rezonabil, fiind practic o sursa de caldura invizibila cu un consum redus de energie.

Degivrari suprafete exterioare

Degivrarea unei suprafete exterioare cu cabluri electrice incalzitoare reprezinta soloutia tehnica cea mai eficienta pentru topirea zapazii sau prevenirea formarii ghetii si poleiului.

Protectie la inghet jgheaburi si burlane

Instalarea unui sistem electric de degivrare pentru jgheaburi si burlane este singura solutie eficienta pentru a preveni formarea ghetii si a turturilor ce pot provoca daune materiale sau pot pune in pericol siguranta celor aflati in apropierea jgheaburilor si a burlanelor.

Protectie la inghet conducte

Sistemul electric de protectie la inghet pentru conducte si rezervoare exterioare previne inghetarea lichidelor depozitate sau transportate, eliminand riscul ca rezervoarele si conductelele sa sufere daune cauzate de inghe

Galerie foto
  • ...