Duraco International Construct - Vanzare si montare sisteme de incalzire electrica in pardoseala, Bucuresti

Aplicatii diverse

Sistemele electrice de incalzire formate din cabluri electrice incalzitoare, accesorii de montaj si termostate, pot fi folosite si pentru urmatoarele aplicatii: 

Previous1234Next Degivrarea fundatiei depozitelor frigorifice

Datorita faptului ca in depozitele frigorifice sau tunelurile de congelare temperaturile negative pot varia foarte rapid pana la -24?C; -35?C, frigul va patrunde prin stratul de izolatie termica a fundatiei, ajungand pana la stratul suport sau in pamant moment in care apa va ingheta marindu-si volumul. La revenirea temperaturilor normale, apa se va dezgheta. Prin repetarea acestui ciclu inghet-dezghet, fundatia depozitului frigorific poate suferi daune majore.

Instalarea unui sistem de degivrare cu o putere de 20W/mp reprezinta solutia tehnica pentru a preveni acest ciclu inghet-dezghet.

Incalzirea stadioanelor (gazon natural)

Pentru a topi zapada depusa pe terenul de fotbal cu gazon natural, dar si pentru ajutarea germinarii pe perioada iernii, se instaleaza un sistem electric de incalzire format din cabluri incalzitoare, accesorii de montaj si termostate cu senzori de temperatura.

Incalzire sere de legume si fructe

Instalarea unui sistem electric de incalzire in stratul de pamant „suport” al serelor va creste productivitatea, creand un microclimat perfect germinarii si dezvoltarii plantelor pe perioada iernii.

In zootehnie

Procesul modern de crestere a animalelor presupune asigurarea conditiilor optime de hrana, temperatura, umiditate etc. Pentru a creste intr-un timp cat mai scurt, purceii nu trebuie sa piarda caldura corporala catre exterior. Instalarea unui sistem electric de incalzire in pardoseala in maternitatea zootehnica va asigura temperatura optima dezvoltarii puilor de animale.

Galerie foto
  • ...