Dumitru si Paraniac - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Servicii

Pornind de la conceptul care ne ghideaza in activitate si anume „privim justitia ca medicina sociala”, incercam sa fim alaturi de dumneavoastra in activitatea curenta sau in rezolvarea diferitelor probleme, cu care va confruntati in viata cotidiana.

Astfel, indiferent de ramurile de drept cu care interactionati, serviciile oferite vizeaza:

Dreptul civil – domeniul cel mai vast dintre toate ramurile de drept. Oferim opinii juridice, consultanta juridica, notificari, somatii, activitati de mediere asistare si reprezentare.
Dreptul familiei – prin punerea in aplicare incepand cu data de 01.10.2011 a Noului Cod Civil, o serie de institutii specifice s-au reorganizat, in acest fel punand bazele unui nou concept de solutionare atat a litigiilor ce decurg din aceasta materie, cat si a activitatilor de mediere, in vederea tranzactionarii diferendelor.
Dreptul asigurarilor – domeniu specific, atat prin problematica atinsa, cat si prin modalitatile de rezolvare a litigiilor. Indiferent daca spetele vizeaza asigurarile facultative ale bunurilor si persoanelor sau asigurarile de raspundere civila obligatorie, opiniile juridice acordate sunt in deplina concordanta cu noile dispozitii legale si cu normele si circularele emise de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
Dreptul comercial – in mare parte domeniu rezervat persoanelor juridice. Incercam sa va fim alaturi atunci cand nevoile va indreapta spre Registrul Comertului sau in incercarea de recuperare a creantelor datorate, urmare a derularii contractelor dintre profesionisti.
Materia contenciosului administrativ si fiscal – Cu siguranta, in viata cotidiana ati interactionat cu institutiile statului. In nenumarate randuri ati observat ca, de cele mai multe ori, atat functionarii statului, cat si institutiile abilitate, lucreaza in „defavoarea” cetateanului, ingreunand obtinerea de informatii si rezolvarea aspectelor sesizate. Exista o singura solutie la care se poate apela: Legea nr.554/2004, respectiv Legea nr.544/2001. Va stam la dispozitie cu informatii complete pe acest aspect.
Dreptul muncii si al asigurarilor sociale – probleme de disciplina muncii, angajarea raspunderii patrimoniale sau eventualele deficiente si abuzuri savrasite de angajator, isi gasesc rezolvarea in acest plan.