Dren Company Bucuresti - Service autorizat sisteme de curatenie Kirby

Produse de curăţenie

Puteţi reduce expunerea Dvs.la alergenii din casă folosind Sacii de Filtrare, şampoanele fabricate special pentru acest lucru, protectoare ale covoarelor şi spray-ul de control al alergenilor. Folosind Produsele de Reducere a Alergenilor, se va reduce considerabil expunerea Dvs. la alergenii din interior, rezultatul fiind o casă mai sigură şi o familie mai fericită.

Produse de Curăţat

Chiar dacă în casa Dvs.aveţi praf, nisip, bacterii, alergeni, pete sau mirosuri persistente, Compania Kirby are un produs special fabricat pentru a întîmpina cerinţele Dvs.cele mai exigente. Linia noastră completă de Produse pentru Întreţinerea Curăţeniei atacă aceste probleme de curăţenie ale covoarelor Dvs., ale mobilierului tapiţat, ale accesoriilor şi ale altor zone greu accesibile. Toate Produsele noastre de Întreţinere a Curăţeniei sînt biodegradabile şi sînt fabricate conform standardelor pentru care sistemul nostru de curăţenie este cunoscut.

Consumabile şi Piese de Schimb Kirby

Protejaţi-vă investiţia şi feriţi-vă sistemul Kirby de slabele performanţe prin folosirea pieselor de schimb şi a consumabilelor patentate Kirby, cum ar fi: saci de hîrtie, curea de antrenare, sac exterior, cordon de alimentare, şi accesoriile speciale. Dacă piesele pe care le folosiţi nu sînt patentate Kirby atunci nu veţi beneficia de Calitatea Kirby.

Pentru comenzi şi detalii, contactaţi-ne:

Galerie foto
  • ...