Dream Cargo Services - Expeditie marfuri, Dragomiresti Vale / Ilfov

Dream Cargo Services - detalii firma

Dream Cargo Services  

 este o companie româneasca, având o echipa cu o pregatire profesionala temeinica, ce detine informatiile si capacitatile necesare, flexibilitate si cunostinte, pentru a aborda solicitarile partenerilor nostri cu maxima seriozitate, identificând solutii prompte în diverse domenii de expeditie de marfuri, cum ar fi (fara a se limita la): transport maritim, transport aerian, transport terestru, depozitare de marfuri, logistica marfurilor speciale, comisionare vamala si asigurarea marfurilor.

 VALORILE NOASTREProfesionalism 

Experinta si profesionalismul echipei noastre stau la baza unei colaborari de succes cu partenerii si clientii nostri. Ne luam în serios responsabilitatile si livram ceea ce am stabilit.

Pasiune 

Din pasiune pentru transporturi punem accent pe a livra solutii optime care sa îndeplineasca nevoile logistice si de transport ale clientilor nostri.

Eficienta 

Ne dorim sa venim în întâmpinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii ce eficientizeaza la maxim timpul si resursele financiare ale acestora.

 MISIUNEA NOASTRA

Creating solutions for your logistic needs

Cu misiunea “Creating solutions for your logistic needs”, Dream Cargo Services ofera servicii de intermediere profesionale, eficiente si de calitate pentru clientii si partenerii sai. Punem accent pe profesionalism si pe eficientizarea costurilor si a timpului de livrare.

 OBIECTIVUL NOSTRU

Întotdeauna un partener de încredere

Experienta noastra în domeniul logisticii si transportului intern si international, precum si reteaua noastra extinsa de agenti, garanteaza realizarea obiectivului nostru: de a reprezenta întotdeauna un partener preferat de toti clientii nostrii, la nivel national si international.