Diamond Drilling - Carotari beton, demolari, Otopeni / Ilfov

Taiere beton

Cele mai bune servicii pentru taiere beton va sunt oferite de Diamond Drilling. Infiintata in 1973 firma Diamond Drilling a inceput de jos, ca orice alta firma ce se ocupa cu taiere beton. Astazi firma noastra are capacitatea de a taia in bucati, cladiri indiferent de marimea si inaltimea lor.

Diferitele tipuri/tipologii de taiat beton precum taiere in perete, prelucrare plata, cutarea asfaltului, demontarea asfaltului, demolarea betonului etc. necesita proceduri adaptate.

Serviciul de taiere a betonului se foloseste in cazul in care trebuie taiate suprafete plane si orizontale de dimensiuni rezonabile si include taieri de beton armat, beton prefabricat si de alte materiale de structura.

Taierea manuala cu drujbe si inele circulare: Diamond Drilling detine o gama variata de echipamente de taiere manuala pentru a ne adapta la cerintele clientilor, echipamente cu un grad ridicat de siguranta.

Dispunem de urmatoarele tipuri de drujbe pentru taiere manuala:

Drujbe manuale cu motoare pe benzina: pot efectua taieri la fata suprafetelor. Se pot utiliza in spatii bine ventilate, capabile sa efectueze taieri in grosimi maxime de 150 mm.

Drujbe manuale electrice: se utilizeaza in general cand se executa taieri in poduri sau spatii inchise. Pot fi utilizate in spatii ventilate si slab ventilate, functioneaza cu curent 220 V. Adancimea maxima este de taiere 130 mm.

Drujbe manuale circulare cu inel: se utilizeaza in spatii slab ventilate, avand 2 tipuri de alimentare in functie de posibilitatile din santier, sursa electrica 380 V cu siguranta de 32 amperi sau grup hidraulic cu motor pe benzina. Grupului hidraulic cu motor pe benzina se utilizeaza in spatii bine ventilate. Grosimea maxima de taiere este de 270 mm.

Galerie foto
  • ...