Device Center service GSM, PC, laptop, tablete Bucuresti

Device Center - Service Tablete Bucuresti

Tabletele au ajuns aproape la fel de raspandite ca laptopurile si mult mai usor de utilizat. Ca si telefoanele, acestea sunt fragile, au nevoie de softuri, update-uri, decodari, deblocari si piese de schimb. Noi le asiguram pe toate, de la mic la mare.   Decodari Tablete

Ti-ai luat alt abonament de internet si vrei sa il folosesti pe tableta pe care n-o mai foloseste prietenul tau din alta retea? Hai la noi sa o decodezi si sa o folosesti cum iti place!

  Deblocari Tablete

Stim ca i-ai zis copilului sa nu se joace pe tableta, dar el n-a ascultat si a blocat-o. Oups! Nu sta suparat, o deblocam noi! Te facem rapid mai fericit decat copiii care se joaca!

  Inlocuire Display

Cam trist ca nu poti sa te mai uiti la seiale pentru ca nu ai pe ce sa le vezi, asa-i? Adu-ti device-ul la noi daca vrei sa inveselim situatia si sa iti inlocuim display-ul!

  Inlocuire Accumulator

Mai aveai putin pana sa treci la nivelul urmator si de-odata se inchide device-ul. Gata cu nervii si supararile, ca sa-ti asiguri viata linistita in fata tabletei, adu-o sa-i schimbam acumulatorul!

  Componente Carcasa

Device-ul e ca prelungirea mainii tale asa ca se mai intampla se se si uzeze parti din carcasa. Ca sa arate la fel de bine ca tine adu-l sa ii schimbam partile deterioritate! O sa fie mai frumos decat atunci cand era nou!

  Schimbare Touchscreen

Atingere dupa atingere si niciun raspuns! Nu e intentionat, doar trebuie schimbat touchscreen-ul device-ului.Hai cu el la noi si il facem receptiv din nou, sa te joci asa cum iti place!

  Resoftare | Upgrade Soft

Probleme ale device-ului pe care nu stii cum sa le descifrezi sau aplicatii care nu functioneaza decat cu ultimul upgrade? Le rezolvam pe toate, pe rand, si sigur, fie ca-I nevoie de resoftare, fie ca-I nevoie de upgrade soft.