Device Center service GSM, PC, laptop, tablete Bucuresti

Device Center - Service GSM Bucuresti

Iti oferim solutii complete pentru telefoane mobile, pentru majoritatea brandurilor aflate pe piata. De la inlocuire display pana la schimbarea memoriei placii de baza. Decodari, deblocari, resoftari, diagnoze, inlocuire acumulatori si nu numai, toate fac parte din lista noastra de servicii.   Decodare

Schimbi reţeaua, dar vrei sa păstrezi telefonul vechi, luat la abonament de la alt furnizor? Hai la noi să-l pregătim! Decodăm orice tip de device, codat chiar şi în reţele din străinătate.

  Deblocare

Ai lasat device-ul in mainile nepotrivite care nu stiau nici codul de securitate, nici modelul tau secret, iar acum e blocat? Stai linistit, il deblocam noi!

  Resoftare

Telefon care nu mai porneşte? Rămas în recovery mode? Ţi-a spus un prieten ca e posibil sa ai softul distrus? Te-au speriat si ca nu-ţi mai poţi face resoft? Nu te agita, hai cu device-ul la noi si il rezolvam impreuna.

  Upgrade soft

Vrei sa fii la curent cu tot ce-i nou in toate domeniile si sa ai ultimul update al softului, abia lansat ieri in America? Hai pe la noi sa-l upgradam pana la ultima versiune posibila pentru device-ul tau.

  Inlocuire Display

“N-am fost intre cei norocosi sa mi se crape doar sticla, acum trebuie sa schimb si display-ul!” Esti norocos ca ne-ai gasit pe noi! Scoatem orice urma de display care nu e perfect functional si te trimitem acasa cu unul nou.

  Schimbare Sticla

Data viitoare sa-l tii mai bine in mana! Pana atunci hai la noi sa schimbam sticla crapata cu una noua, perfecta, curata ca lacrima. P.S.: Punem si folie, pentru o mai buna protectie.

  Inlocuire Accumulator

Oare tu esti cel care merge cu acumulatorul extern in mana? Vrei sa nu mai fie suspicioasa iubita ca ti se inchide telefonul chiar in timpul apelului cu ea si sa ai un telefon deschis chiar si atunci cand e frig afara? Mai simplu decat crezi! Iti schimbam acumulatorul si scapi de toate problemele care iti omoara neuronii.

  Diagnoza

Error 404 problem not found? Ai scris toate “simptomele” device-ului tau pe Google dar parca nu se potrivesc cu problemele celor de pe forumuri? La fel ca atunci cand te doare capul, nu poti sa te bazezi pe ce gasesti pe internet. Hai la noi cu device-ul sa identificam ce este de reparat!

  Schimbare Componente

Nimic nu dureaza la nesfarsit, nici dragostea nici.. componentele telefonului. Daca vreo parte din device-ul tau nu mai functioneaza cum ar trebui, o schimbam cu una perfect functionala . Butoane difuzoare, contacte – le avem pe toate.