Curățenie ca la mama acasă!

Când nimeni nu vrea să se bage, noi îți facem treaba murdară

SERVICII DE CALITATE

Curățenie generală și întreținere

CURĂȚENIE GENERALĂ LOCUINȚE/ BIROURI

Știm cât de important este pentru tine biroul în care lucrezi. Îl consideri o a doua casă. Așa că, indiferent unde ne chemi (în propria ta reședință sau la biroul în care îți desfășori activitatea, ne vom face treab a cu prisosință. Ca la mama acasă! Fără să ascundem mizeria sub preș!

CURĂȚENIE SUBSOLURI BLOC

Subsolurile de bloc sunt printre cele mai nesuferite locuri, în care puțini se încumetă să intre din cauza, în principal, a condițiilor neigienice care se regăsesc aici. Dacă ești administrator și ai bătăi de cap cu subsolul blocului de care răspunzi, îți stăm la dispoziție. Găsim ac de cojocul mizeriei oriunde s-ar afla!

CURĂȚENIE DUPĂ CONSTRUCTOR

Ți-ai zugrăvit apartamentul, casa sau biroul și nu mai știi pe unde să scoți cămașa din cauza gunoiului acumulat în urma lucrărilor de reparație sau amanejare? Nici o problemă. Ne ocupăm imediat. Suntem doar la un click distanță. Tu trebuie doar să ne suni!

ALTE ACTIVITĂȚI

Grupul nostru firme nu se ocupă doar de curățenie. Printre obiectele noastre de activitate se numără și curățarea coșurilor, curățarea șemineurilor, sobelor, furnalelor, incineratoarelor, cazanelor, conductelor de ventilație, unităților de evacuare curățarea mașinilor industriale. De asemenea, putem face față cu ușurință cerințelor de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale