despre

Picon Training Center

Cursuri de perfectionare acreditate

Fără a greşi putem spune cu mândrie că suntem parte a primului centru de profil de pe piaţa românească. Cu o bogată experienţă în domeniul instruirii şi perfecţionării adulţilor, Picon Training Center este o unitate de învăţământ ce prestează servicii de formare profesională în diverse domenii de activitate.
Toate cursurile desfăşurate au avizul Ministerului Educaţiei şi Ministerului Muncii şi Solidarității Sociale. Fiecare curs în parte are suport de curs, care conţine bibliografie, legislaţie, exerciţii demonstrative, precum şi teste de evaluare. Cursurile se desfăşoară atât la sediul firmei, cât şi la cel al beneficiarului.

detalii →
  • Educa-te
    Tine pasul,
    totul se schimba!
    Picon Training Center este o unitate de învăţământ ce prestează
    servicii de formare profesională in diverse domenii de activitate.
  • Formare Profesionala
    Formare Profesionala
    Cursuri Acreditate
    Toate cursurile desfăşurate au avizul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.
  • Diplomele au
    valoare nelimitata
    Cursurile desfăsurate sunt recunoscute la nivel national.

Categorii cursuri formare profesionala

Stiri Articole

De ce noi?

De ce Picon? Pentru că vei alege calitate, seriozitate, profesionalism !!! Pentru că avem oferte promoționale în fiecare lună !!! Nu trebuie decât să urmărești pagina noastră www.cursuri-picon.ro și să iți alegi cursul dorit !!!

Pentru că în școala noastră cursanții sunt susținuți în activitățile lor! Le oferim program flexibil de participare la cursuri, cu posibilitatea de a recupera orele la care nu au putut ajunge la cursuri, la alte serii de curs.

Pentru că ne găsești într-o locație ultracentrală, zona Piața Unirii !!!

Pentru că avem discuții deschise la curs, suntem dornici să vă împărtășim cunoștințele și experiența noastră, învățând unii de la alții !!!

Pentru că la Picon cursanții se întorc cu plăcere pentru a face și alte cursuri! Vin la cursuri copiii celor care erau cursanții școlii noastre acum mai bine de 20 de ani !!! Avem vouchere de reducere acordate clienților fideli !!!

Ne place ceea ce facem și îți vei aminti cu drag de orele petrecute la curs și ... mai ales de oamenii de aici!

Ce spun clientii nostri

Testimoniale