HILL's SP Feline Adult Hairball/Indoor, cu Pui

Cod produs: BVSP604112
25,90 lei
86,33 lei/1 kg
Brand Hill's


Varianta

Acest produs are stoc doar în magazinele fizice.

  • DESCRIERE PRODUS

HILL'S SCIENCE PLAN HRANĂ USCATĂ PENTRU PISICI ADULTE, HAIRBALL INDOOR
Hrană completă pentru pisici

Hrana uscată pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hairball Indoor este special creată pentru a evita formarea de ghemelor de păr la pisicile adulte de apartament.

BENEFICII:

- Advanced Fiber Technology pentru a reduce formarea ghemelor de păr
- Cantitate redusă de grăsimi şi calorii pentru greutatea corporală ideală
- Proteine de înaltă calitate pentru musculatură

Recomandat pentru pisici adulte, cu vârsta între 1-6 ani, pentru a ajuta la reducerea ghemelor de păr la pisicile de apartament.
Nu este recomandat pentru pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptare, pisicile trebuie să consume hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN Kitten.

COMPOZIȚIE: făină din carne de pui (15%) şi curcan, porumb, orez, făină de porumb, celuloză, minerale, enzime digestive, ulei de soia, grăsime animală, taurină, vitamine, oligoelemente şi beta-caroten. Cu antioxidant natural (amestec de tocoferoli).

CONSTITUENȚI ANALITICI: proteine 33.90%, grăsimi 8,5%, carbohidraţi (extract liber de nitrogen) 43,20%, fibre (totale) 8,2%, calciu 0.98%, sodiu 0.34%, potasiu 0.82%, magneziu 0.074%
INDICAȚII DE HRĂNIRE:
Aceste cantităţi sunt orientative, deoarece nevoile pisicilor variază. Ajustează cantitatea de hrană în mod corect pentru menţinerea greutăţii corporale optime.

GREUTATE CORPORALĂ KG/ GRAME HRANĂ USCATĂ
2 40
3 55
4 70
5 80
6 95
7 + 15 per kg

Întrebări frecvente

Care este politica de retur a Maxi Pet?

Dacă produsul cumpărat de la Maxi Pet nu îţi este pe plac, poţi returna produsul în termen de 14 zile și vei primi un ramburs complet. Te rugăm să consulţi politica noastră completă de retur și rambursare pentru mai multe detalii AICI

Aveți un program de fidelitate pentru clienți?

Da, la Maxi Pet oferim un program de fidelitate pentru clienți. Poţi câștiga puncte pentru fiecare cumpărătură și poţi utiliza punctele pentru a obține reduceri la viitoarele achiziții. De asemenea, nu uita să îţi descarci şi aplicaţia Maxi Pet, AICI.

Ce fel de produse pentru animale de companie poţi găsi la Maxi Pet?

La Maxi Pet poţi găsi o gamă largă de produse pentru animale de companie, inclusiv hrană, jucării, produse pentru igienă, produse de îngrijire, căsuţe, acvarii și multe altele.

Cum ne poţi contacta?

Ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau prin intermediul formularelor noastre de contact de pe site-ul Maxi Pet. De asemenea, suntem disponibili pe rețelele de socializare pentru întrebări și suport suplimentar, dar in in chat+ul aflat direct pe website.