Pandantiv piatra Pi Quartz Roz calitate A+, 3 cm

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
3400 RON (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza pe masura ce se adauga in cos. RETURUL SI SCHIMBUL SUNT GRATUITE!
Cod produs - SKU RQ007A+-9793

Descriere

Pietrele Pi sunt pietre naturale prelucrate sub forma de cerc, avand o gaura in mijloc care reprezinta principiul unicitatii absolute. Reprezinta campul de energie si lumina din jurul nostru, sunt universul nostru energetic ce ne inconjoara tridimensional in fiecare clipa. Simbolizeaza unitatea tuturol lucrurilor: ciclul vietii, moartea si renasterea.Sunt instrumente puternice in procesul de invatare si vindecare.

Piatra de Quartz Roz este considerata piatra iubirii neconditionate. Ajuta la descoperirea iubirii adevarate. Este si o piatra a vindecarii interioare si sustine dragostea de sine. Atrage vibratii de iubire pura; respect de sine; capacitate de a ierta si compasiunea; liniste sufleteasca, calm, pace, toleranta; generozitate; bucurie de a trai; echilibru emotional.

Din punct de vedere zodiacal, Quartzul Roz este piatra norocoasa pentru zodia Berbec si Rac . 

Diametru: 3 cm.  Vine insotit de un snur de aprox. 50 cm.

Piatra este aleasa manual pentru a se incadra in categoria A+.

Furnizorul acestei bijuterii este un grup de bijutieri cu traditie din Germania, ce foloseste materiale de cea mai buna calitate si un finisaj superior, pentru a obtine un produs deosebit, ce va aduce bucurie si energie pozitiva purtatorului. Pietrele folosite sunt geme naturale, de aceea pot exista mici diferente fata de produsul din fotografie.

Detalii

SKU
RQ007A+-9793
Tema
Iubire
MATERIAL
GEME
CRISTALE/PIETRE SEMIPRETIOASE
Quartz
CULOARE
Roz
STIL
EZOTERIC
GEN
Pentru FEMEI/ FETE

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review