Loading

ERC Auto

Reparatii Turbosuflante

Contact
Rapid

Putem repara turbosuflanta foarte repede. Intra in legatura cu noi acum

Reparatii Turbosuflante

Daca turbina dumneavoastra a cedat si sunteti in cautarea unui centru specializat in reconditionari turbine, service-ul nostru autorizat RAR va sta la dispozitie pentru manopera, demontat, montat si constatare defect turbina. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul auto si personal calificat, societatea noastra se numara pe un loc fruntas in topul centrelor specializate in reparatii turbine, oferind:

100% Satisfactie Garantata

Reparam orice tip de turbosuflanta
Orice model de turbina

Fie ca aveti o masina din 2010 sau 2020, noi putem repara acea turbina.

Echipamente performante

Detinem echipamente speciale cu care putem interveni asupra oricarei turbine

Suport tehnic

Colegii nostrii va stau la dispozitie cu orice nelamurire aveti in legatura cu turbina dumneavoastra.

Acoperire nationala

ERC Turbo va ofera un serviciu de reconditionari turbine auto cu acoperire nationala. Ne puteti trimite turbina pentru reparatii prin intermediul firmelor de curierat sau va puteti deplasa personal cu masina (pentru lasarea turbinei) - indiferent de optiunea aleasa, centrul nostru asigura servicii profesionale rapide, la nivel national, de reparatii turbine, indiferent de marca auto.

Astfel, prin serviciile oferite, turbinele noastre reconditionate au aceeasi calitate tehnica asemenea turbinelor originale noi. Lucram doar cu aparatura moderna de efectuare a diagnozei si va putem repara piesa rapid, datorita tehnologiei de ultima ora. Fiecare turbina poate avea propria problema si, in functie de motor, o putem repara intr-un mod sau altul, prin servicii complete de diagnoza, demontare, reparare si montare. Puteti trimite turbina catre centrul nostru, noi v-o reparam si v-o livram la adresa indicata, oriunde in tara! Turbina reparata ofera aceeasi performanta ca si una noua, insa la un pret semnificativ redus. Oferim 12 luni garantie, fara limita de kilometri!

De ce sa ne alegi pe noi?

Echipamente premium

Experienta de peste 12 ani

Service autorizat RAR

Recenzii

Istoria noastra de reparatii turbosuflante

Suntem prezenti in piata de peste 12 ani

12
Ani experienta
1. 9K
Turbine reparate
15
Colegi cu experienta
100%
Satisfactia garantata

Suna Pentru infomatii Astazi

Un coleg te va ajuta cu privire la reparatia turbosuflantei

0750402700

Sună-ne

WhatsApp