Calitate premium

​Cei mai multi designeri aleg produsele de la Ejaluzele si pentru decorarea propriei locuinte.

Echipa de la eJaluzele.com din Bucuresti ofera clientilor din zonele apropiate siguranta ca vor alege un produs de calitate.

Ejaluzele

Ce beneficii ai daca alegi Ejaluzele?

Program flexibil pentru programarea intalnirilor, inclusiv dimineata sau seara dupa program
Prezentare materiale la domiciliul sau biroul tau

.

Materialele din care fabricam jaluzelele sunt tratate pentru a-ti oferi protectie solara mai mult timp
Consiliere gratuita
Masuratori gratuite
Montaj calificat

.

Garantie 24 luni pentru persoane fizice sau 12 luni pentru persoane juridice
Utilizam doar componente de calitate
Suntem prezenti pe SEAP

.

Vrei sa achizitionezi un produs de calitate la un pret mic?

Venim cu catalogul de mostre pentru a te convinge de calitatea produselor. Daca exista cea mai mica diferenta intre mostrele prezentate si produsul final, vei primi inapoi toata suma achitata.

Te enerveaza pretul final care este dublu in comparatie cu devizul?

Iti garantam ca din momentul masuratorilor exacte pretul este final si nu vei plati nimic in plus. Daca in procesul de fabricare sunt necesare mai multe accesorii sau materiale, costul suplimentar il suportam noi.

Iti este teama ca nu ai facut bine masuratorile? Lasa-ne pe noi sa le facem si ne vom asuma raspunderea de la masuratori pana la montaj.

Pe langa serviciile complete: consultanta telefonica, prezentare cataloage mostre la domiciliul tau, masuratori si montaj, iti reparam GRATIS produsele in perioada de garantie chiar daca le-ai stricat tu.

Clienti multumiti
0 +
Sisteme de umbrire montati
0 mp
Ani vechime
0 +

Specialistul tau in jaluzele

Alegeti un Serviciu Complet si de Calitate! Echipa de la eJaluzele.com din Bucuresti ofera clientilor din zonele apropiate siguranta ca vor alege un produs de calitate. Un specialist se deplaseza la tine acasa sau la birou, masoara spatiul exact, iti arata cataloagele cu mostre si, cel mai important, te consiliaza pentru a alege solutia ideala de umbrire care sa puna in valoare casa sau biroul tau.

Obiectivul nostru este sa furnizam un serviciu complet si de calitate, cat mai rapid de la primul telefon pana la montajul final. Nu vrem doar sa vindem jaluzele orizontale, jaluzele verticale, rolete sau alte sisteme de umbrire ci ne dorim sa stim clientul fericit la final.

Cereti o Solutie  Perfect Adaptata Spatiului! De ce sa va asumati riscul ca produsul comandat sa nu se potriveasca cu geamul dumneavoastra sau spatiul sa nu permita montajul? Chemati consultantul de la eJaluzele.com pentru a masura si a lua impreuna decizia ideala in privinta materialului, culorilor, sistemului de montaj si functionare!

Rolete textile

Rulourile de interior simple sunt varianta cea mai economica si se pot monta fie pe tamplaria geamului fie pe perete sau tavan. Optiunea ramane la alegerea dumneavoastra dar specialistul nostru va confirma sau infirma daca este si optima pentru spatiul unde doriti sa fie montajul.

Rolete pentru mansarda

Roletele textile sunt intalnite si sub denumirea de rulouri interioare.

Acest tip de solutie de umbrire poate armoniza cu usurinta orice geam sau spatiu. Montarea roletelor Velux sau Premium cu Arc se poate face si in plan inclinat, cum sunt geamurile pentru mansarda.

Dorim sa comercializam un produs complex si estetic, de acceea, in catalogul nostru cu mostre, gasesti foarte multe tipuri de materiale cu texturi si culori diferite din care sa alegi.

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt produse in Bucuresti, la comanda pe dimensiunile exacte ale fiecarui geam sau spatiu dorit. Aceasta solutie de umbrire va ajuta sa faceti o economie substantiala, deoarece are atat rol decorativ cat si de umbrire, inlocuind cu succes atat perdelele cat si draperiile. 

Jaluzele orizontale

Producem si comercializam jaluzele orizontale in Bucuresti si zonele limitrofe, unde asiguram si montajul. Pentru clientii din alte zone ale Romaniei putem trimite produsele pe dimensiunile exacte si gata de montaj printr-o companie de curierat rapid.

Jaluzelele orizontale, denumite si jaluzele venetiene, sunt o varianta clasica de umbrire care isi poate gasi locul in orice decor. Ele pot cu usurinta sa ofere intimitate oricarui birou sau locuinte.

Produse personalizate

Daca inca nu ati gasit un model care sa va placa sau daca doriti un desgin special, individual pentru jaluzelele si roletele dumneavoastra la eJaluzele.com putem produce la comanda modele personalizate. Tot ce trebuie sa faceti, este sa gasiti o imagine la o rezolutie full hd, ne-o transmiteti in varianta electronica si noi o vom imprima pentru lucrarea dumneavoastra. Alternativ puteti alege unul dintre modelele si imaginile propuse de graficianul nostru.

Rulouri exterioare

Comercializam si montam Rulouri Exterioare din aluminiu in Bucuresti si in zonele limitrofe. Pentru a ne asigura ca livram un produs care se potriveste perfect cu geamul sau spatiul dumneavoastra ne deplasam pentru a masura exact si pentru a alege impreuna cea mai potrivita solutie. Rulourile exterioare redefinesc stilul de viață și sporesc valoarea si siguranta locuintei.

Plase insecte

Ruluorile Anti-Tantari si Anti-Insecte sunt solutia ideala pentru a va proteja casa si familia de acesti musafiri nepoftiti enervanti si chiar periculosi. Muscaturile acestor insecte, tantari africani si indigeni, capuse, muste, tauni, viespi etc pot fi foarte periculoase pentru sanatatea oamenilor, in special a copiilor, de aceea este important sa va asigurati ca ele nu patrund in spatiul vital al familiei.

Suna acum