Solutii de umbrire - jaluzele, rulouri, rolete, copertine si multe altele!

Cea mai variata gama de jaluzele si rulouri din Romania.
Vezi produse

Fabrica de Jaluzele

Fabrica de jaluzele este cea mai cunoscută de pe piață pentru jaluzele romane, jaluzele zebră,  jaluzele orizontale, jaluzele verticale și copertine rezistente. Suntem un furnizor de încredere pentru spatiile industriale si spatiile comerciale pe care le decorăm și le protejăm cu jaluzele de cea mai bună calitate.

Detalii suplimentare despre noi

Solutii umbrire interior

Dorim sa va aducem la cunostinta ca indiferent de solutia de umbrire interioara aleasa, noi va oferim tot suportul si asistenta de care aveti nevoie.

Solutii umbrire exterior

Aprecierea de care se bucură aceste solutii de umbrire exterioara este datorată exclusiv calităților practice și estetice pe care le au, motiv pentru care nu se vor demoda niciodată.

Servicii profesionale

Descopera serviciile noastre de montare sau intretinere jaluzele si rulouri.

Intretinere

Iti oferim toate serviciile necesare pentru intretinerea jaluzelelor si rulourilor cumparate. Astfel, acestea isi vor pastra aspectul de nou chiar si dupa trecerea unui timp indelungat.

Service

Produsele noastre beneficiaza de garantie extinsa, asadar nu este cazul sa-ti faci griji daca apare vreo defectiune. Echipa noastra de service te va ajuta cu promptitudine.

Montaj

De asemenea iti vom asigura si montajul jaluzelelor. Expertii nostri sunt mai mult decat calificati pentru a monta toata gama de solutii de umbrire disponibila.

Relocare

Te-ai hotarat sa te muti si nu doresti sa te desparti de jaluzelele comandate? Echipa noastra iti poate asigura transportul si montarea jaluzelelor de la locatia veche la cea noua.

Livrare

De indata ce jaluzelele comandate au fost masurate si fabricate, ti le vom livra la domiciliu. Vom incerca sa facem acest lucru in cel mai scurt timp posibil. Este important pentru noi sa satisfacem nevoie tale.

Consultanta

Ne vom deplasa in locatia in care doresti sa montezi noua solutie de umbrire si vom lua toate masurile necesare pentru comanda ta. Astfel vei putea fi convins ca nu se vor comite greseli de masurare.

* Condiția de bază pentru a primi exact produsul de care aveți nevoie pentru locuința sau compania dumneavoastră o reprezintă măsurarea exactă și stabilirea modalității de fixare pe fereastra.
** Totodata serviciile noastre includ atat consultata cat si suport atunci cand vine vorba de achizitia de jaluzele sau rulouri.
*** Fiecare comanda inregistrata este tratata cu maxima atentie, deoarece ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti atat de produsele achizitionate cat si de serviciile pe care le oferim.

49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

Alte cateva detalii...

Dispunând de o îndelungată experienţă, de peste 20 ani, în industria sistemelor de umbrire externe şi interne, am învăţat să satisfacem toate cerinţele clienţilor noştri. Deţinem toate cunoştinţele tehnice pentru a vă oferi cele mai bune soluţii în domeniu. Solutiile de umbrire cu rolete zebra sau rulouri screen pot aduce un plus de eleganţă casei, biroului sau cabanei de vacanţă.

Este evident că Fabrica de Jaluzele este locul de unde puteţi achiziţiona jaluzele , rolete , copertine , rulouri din aluminiu si alte produse dintr-o gamă vastă la un preţ foarte avantajos. Ne angajăm să transformăm locuinţa dumneavoastră într-un spaţiu mai primitor şi mai călduros.

Roletele screen  protejează mobila preţioasă de razele directe ale soarelui. Puteţi conta pe jaluzelele orizontale din aluminiu şi copertinele noastre, întrucât sunt cele mai bune din industrie.

Puteţi achiziţiona, de asemenea, rulouri folie întrucât reprezintă cea mai bună soluţie pentru umbrirea a exterioarelor dumneavoastră. Acestea sunt rezistente la condiţii meteorologice extreme, protejându-vă tot anul de căldură, ploaie şi frig.

Fie că doriţi un aspect clasic, unul contemporan sau unul modern pentru casa ori biroul dumneavoastră, noi vă punem la dispoziţie tot ce aveţi nevoie. Suntem o echipă talentată de profesionişti care ştim exact cum să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri.

Dedicarea, cunoştinţele şi expertiza de care dispunem ne-au ajutat să ne menţinem în top. Specializarea noastră constă în profesionalism.

Lăsaţi-ne să vă decorăm casa mai bine ! Sunaţi-ne la numarul de telefon 0722 555 557 pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră.

Jaluzelele verticale  sunt ideale pentru a crea un design interior modern şi plăcut. Acestea oferă protecţie împotriva căldurii. Suprafeţele lamelor sunt orientate pentru a permite pătrunderea cantităţii optime de lumină.

Jaluzele orizontale din lemn sunt ideale pentru persoanele care preferă materiale naturale pentru amenajarea spaţiilor de locuit. Jaluzelele orizontale din lemn asigură un efect confortabil, călduros, relaxant şi primitor.

Rulourile exterioare din aluminiu reprezintă soluţia optimă de umbrire. Acestea sunt unice şi sunt utilizate, în special, pentru zone comerciale precum mall-urile, supermarket-urile, birourile, şcolile şi spitalele.

Jaluzelele exterioare din aluminiu  ocupă un loc unic printre soluţiile de umbrire. Dispuneţi de un număr impresionant de opţiuni. Puteţi alege între variantele de  lamele cu dimensiuni cuprinse intre 50 mm si 90 mm

Blog

Usi de garaj din diverse materiale 27mart.

Usi de garaj din diverse materiale

Usi de garaj din diverse materiale În universul designului și construcției, ușile de garaj sunt unele dintre cele mai importante elemente. Ele nu numai că oferă acces sigur și convenabil la spațiul de depozitare, dar pot aduce și o notă de stil și eleganță casei tale. Odată cu avansarea tehnologică și diversificarea preferințelor estetice, piața […]

Mai mult

Jaluzele orizontale din lemn - optiunea ideala pentru un aspect natural si elegant 23mart.

Jaluzele orizontale din lemn - optiunea ideala pentru un aspect natural si elegant

Jaluzele orizontale din lemn – optiunea ideală pentru un aspect natural si elegant În căutarea unei soluții atât practice, cât și estetice pentru a îmbunătăți aspectul casei tale, jaluzelele orizontale din lemn reprezintă o opțiune deosebită. Acestea nu numai că oferă intimitate și controlează cantitatea de lumină naturală care pătrunde într-o încăpere, dar adaugă și […]

Mai mult

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket

Clienti

Descopera serviciile noastre de montare sau intretinere jaluzele si rulouri.
https://fabricadejaluzele.ro/
https://fabricadejaluzele.ro/
https://fabricadejaluzele.ro/
https://fabricadejaluzele.ro/
https://fabricadejaluzele.ro/
https://fabricadejaluzele.ro/
https://fabricadejaluzele.ro/
https://fabricadejaluzele.ro/
error: Content is protected !!
osiris-center-logo CONTACT 0722.555.557
View S&D DESIGN COMPANY SRL profile on Ariba Discovery