Sony FX3 - Cameră Cinema Full Frame

Sony
21.799,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei. Doar DPD
Sony
Cod produs ILME-FX3
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 217,99 Lei

Descriere

Sony FX3 - Cameră Cinema Full Frame

Captură de imagine full-frame chiar și în condiții de lumină slabă

Senzorul de imagine full-frame al modelului FX3 este cuplat cu tehnici inovatoare de colectare a luminii pentru a vă permite să capturați imagini clare și utilizabile chiar și în condiții de lumină slabă. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme poate fi extinsă până la 409600.

 

Gamă dinamică largă, expresie creativă mai largă

FX3 oferă o gamă dinamică excepțională de peste 15 stopuri pentru a face față unor setări care variază de la interioare bine iluminate și exterioare în mijlocul zilei până la fotografii de dimineață și de seară. Captați fiecare nuanță și permiteți o libertate cinematografică fără precedent în gradația culorilor.

 

Bokeh uimitor și creativitate full-frame

Capturați scena la o rezoluție 4K cinematografică, cu adâncimea mică de câmp, bokeh uluitor și libertatea cinematografică posibile cu un senzor full-frame.

 

Autofocalizare fiabilă și foarte precisă

Senzorul de imagine full-frame al modelului FX3 este cuplat cu tehnici inovatoare de colectare a luminii pentru a vă permite să capturați imagini clare și utilizabile chiar și în condiții de lumină slabă. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme poate fi extinsă până la 409600.

 

AF cu urmărire sofisticată pentru o focalizare constantă

Funcțiile sofisticate de urmărire vă mențin subiectul în focalizare constantă, astfel încât vă puteți concentra asupra compoziției. Funcția Eye AF în timp real asigură o focalizare precisă a feței și a ochilor, în timp ce funcția de urmărire în timp real este alimentată de algoritmii unici de recunoaștere a subiectului pe bază de inteligență artificială ai Sony.

 

Tranziții line și control tactil al focalizării

FX3 include viteza de tranziție AF în șapte setări, pentru a crea cu ușurință o focalizare cu cremalieră, și cinci setări ale sensibilității de schimbare a subiectului AF, care permit utilizatorului să personalizeze cât de ușor va comuta sau va rămâne AF cu subiectul fixat. De asemenea, puteți selecta subiectul pe care doriți să îl focalizați prin simpla atingere a monitorului LCD.

 

Obiective cu montură E de înaltă performanță pentru filme

Experimentați autofocalizarea lină și receptivă cu obiectivele cu montură E de la Sony, cu performanțe optice și operabilitate premium pentru aplicații cinematografice exigente. Tehnologia unică de acționare cu acționare liniară din obiectivele cu montură E de la Sony oferă o performanță AF mai lină, mai precisă și mai tenace pentru a vă sprijini creativitatea

 

Performanță de înaltă mobilitate oriunde ați merge

Cu o dimensiune compactă și o greutate redusă, FX3 este proiectat pentru o mobilitate ridicată. Mânerul atașat și orificiile de montare a accesoriilor fără colivie permit o configurare rapidă, fotografiere fluidă și o despachetare rapidă. Corpul principal și capacele sunt construite din aliaj ușor de magneziu pentru a spori durabilitatea și performanța chiar și în medii dificile.

 

Mâner XLR atașabil

Un mâner dotat cu un adaptor XLR cu două terminale XLR de dimensiuni complete poate fi atașat la sabotul pentru interfețe multiple (MI) de pe cameră pentru un lucru mai confortabil și mai stabil în situații dificile de fotografiere, cum ar fi fotografiile în poziție joasă.

 

Stabilizare a imaginii în cameră

Active Mode789 este un sistem optic de stabilizare a imaginii pe 5 axe în interiorul corpului, care asigură o stabilizare sporită pentru filmarea. Pentru a păstra calitatea imaginii, senzorul giroscopic măsoară cu precizie mișcările camerei și compensează optic. Acest lucru face posibilă înregistrarea video stabilă chiar și atunci când se filmează cu mâna fără utilizarea gimbalului, în timpul mersului și la rezoluție 4K.

 

Stabilizare a imaginii și editare mai ușoară cu Catalyst

Metadatele privind mișcarea camerei sunt înregistrate de către giroscopul încorporat, permițând ca imaginile filmate cu camera în mână să fie netezite și stabilizate în post-producție. Cu ajutorul aplicației desktop Catalyst Browse / Catalyst Prepare10 de la Sony, puteți echilibra cu ușurință nivelurile automate de compensare automată a tremurului și de ajustare a imaginii. Catalyst poate utiliza, de asemenea, în mod eficient datele înregistrate privind rotația camerei.

 

Lămpile de semnalizare față și spate

Lămpile de semnalizare de pe partea din față și din spate a FX3 indică dacă camera înregistrează în orice moment. Ele sunt vizibile în mod clar atât pentru operatorul camerei, cât și pentru persoana care se prezintă în fața camerei.

 

Monitor cu panou tactil LCD cu unghi variabil

Sistemul de ventilație personalizat și designul șasiului ajută la prevenirea opririi termice a filmării8 la rate mari de cadre și rezoluții 4K (QFHD). Numărul de radiatoare, forma prizelor de aer și a orificiilor de evacuare a aerului, precum și amplasarea ventilatorului cu zgomot redus9 și traseele fluxului de aer au fost toate calculate cu precizie pentru a asigura o ventilație optimă.

 

Comenzi esențiale pentru o fotografiere solo eficientă

În plus față de cele șase butoane personalizabile, comenzile utilizate frecvent sunt la îndemâna unei singure mâini, lăsând cealaltă mână liberă pentru operarea obiectivului sau pentru echilibrare. Iar ușurința de utilizare este sporită de multiplele găuri pentru șuruburi de pe corp și mâner, care permit atașarea directă a accesoriilor.

 

Control la distanță al camerei și transfer în rețea

O conexiune de rețea, prin Wi-Fi® sau prin cablu prin intermediul unui conector USB Type-C, oferă suport pentru controlul de la distanță de pe smartphone-uri sau tablete, fie cu o singură atingere NFC, fie cu asociere manuală. Filmarea de la distanță poate fi controlată de pe un PC cu aplicația Imaging Edge Desktop™ de la Sony sau de pe un dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile™. Iar fișierele foto și video capturate pot fi transferate utilizând FTP de mare viteză.

 

Previzualizare, fotografiere și streaming de la distanță

Este disponibilă fotografierea de la distanță, cu sau fără fir, de pe un PC sau de pe un dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile instalat, pentru fluxuri de lucru mai eficiente și fotografiere în medii dificile. Imaging Edge Webcam™ permite comunicarea video online de înaltă calitate a imaginii.


Microfon încorporat

Built-in, stereo

Secțiunea cameră foto

Pixeli

Aprox. 10,2 megapixeli (efectivi) pentru filme, Aprox. 12,1 megapixeli (efectivi) pentru imagini fixe, Aprox. 12,9 megapixeli (total)

Sensibilitate

[Film] Echivalent ISO 80-102400 (numerele ISO de până la ISO 409600 pot fi setate ca interval ISO extins.), AUTO (ISO 80-12800, limită inferioară și limită superioară selectabile), [Imagini statice] ISO 80-102400 (numerele ISO de până la ISO 40 până la ISO 409600 pot fi setate ca interval ISO extins.), AUTO (ISO 80-12800, limită inferioară și limită superioară selectabile)

Tip senzor

35 mm full frame (35,6 x 23,8 mm), senzor CMOS Exmor R

SHUTTER SPEED

Film: de la 1/8000 la 1/4 (trepte de 1/3), până la 1/60 în modul AUTO (până la 1/30 în modul Auto slow shutter) Imagine fixă: 1/8000 până la 30 s, Bulb

Funcție personalizată

Setări personalizate ale tastelor, Meniul meu, Setări cadranul meu

MODURI DE EXPUNERE

[Film] AE programat (P) / Prioritate la diafragmă (A) / Prioritate la viteza obturatorului (S) / Manual (M) / Exp. flexibilă (M) / Exp. Mode, [Imagini statice] AUTO (iAuto), P, A, S, M  

SENSIBILITATE DE MĂSURARE

De la EV -3 la EV 20 (la echivalentul ISO100 cu obiectivul F2.0 atașat)

Transfer FTP

Funcție de transfer FTP (LAN cu fir [USB-LAN], USB Tethering, Wi-Fi)

Sistem de fișiere

FAT12, 16, 32, exFAT

Sistem de focalizare

Zona de focalizare

[Film] Wide / Zone / Center / Flexible Spot / Expanded Flexible Spot, [Imagine fixă] Wide / Zone / Center / Flexible Spot / Expanded Flexible Spot / Tracking

Mod de focalizare

[Film] AF-C, MF, [Imagine statică] AF-A (AF automat), AF-S (AF cu o singură fotografie), AF-C (AF continuu), DMF (focalizare manuală directă), focalizare manuală

FOCUS POINT

[Movie] 627 puncte, [Still image] 35 mm full frame: 759 puncte (AF cu detecție de fază)

    Detalii

    SKU
    ILME-FX3
    Categorii
    Greutate colet (kg)
    1.7
    Brand
    Camere foto
    Montura
    Sony E
    Tip Senzor
    Full-Frame
    Garantie companii (luni)
    12
    Garantie consumer (luni)
    24

    Ce spun clientii

    Detii sau ai utilizat produsul?
    Posteaza review

    Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.