Service auto autorizat RAR
dedicat mercedes benz


Cum functioneaza?

Programare pentru reparartii si diagnoza Mercedes Benz
Diagnoza
Verificam cu ajutorul computerului eventuale probleme
Calendar
Stabilim impreuna parcursul reparatiilor
Reparare
Ne ocupam cu seriozitate de toate detaliile
Predare
Oferim garantia unei executii de calitate
Despre noi
Suntem Diagnoza MB - Service autorizat RAR - specializat MERCEDES BENZ

Cu o experienta de peste 10 ani echipa FULL SERVICE GARAGE pune accent pe profesionalism, transparenta si pasiune pentru masini.

Serviciile noastre

Mecanica auto
Masina ta merita un tratament de calitate cand vine vorba despre partea mecanica. Personalul nostru profesionist are grija ca automobilul tau sa functioneze la randament maxim, oferind cele mai bune servicii de mecanica pentru Mercedes Benz.
Vezi mai mult
Geometrie computerizata
Verifica-ti directia cu ajutorul serviciului nostru de geometrie computerizata care te va ajuta la prevenirea uzurii premature a cauciucurlor, eliminarea efectelor negative ale unor traiectorii deficitare ale masinii si la reducerea consumului de carburant.
Vezi mai mult
Electrica Mercedes
O functionare defectuoasa a sistemului electric poate afecta si alte componente ale vehiculului, iar acest lucru poate cauza defectiuni majore. Apeleaza cu incredere la service-ul nostru autorizat pentru orice model de Mercedes.
Vezi mai mult
Tinichigerie usoara
Oferim cele mai bune servicii de tinichigerie usoara pentru toate modelele de Mercedes. Apeleaza cu incredere la specialistii nostri pentru orice fel de reparatii in cazul unor accidente minore si vei pleca de la noi cu zamabetul pe buze.
Vezi mai mult
Instalatii AC
Cu totii stim cat de important este aerul conditionat intr-o masina. Apeleaza la serviciile noastre si iti oferim instalatii de aer conditionat de ultima generatie care pot lucra atat in ciclu automat cat si manual si nu vei fi dezamagit.
Vezi mai mult

Programeaza-te acum

Profesionalismul si experienta fac diferenta
Obtine o programare
Trimite
Service auto de incredere
Diagnoza Mercedes Benz - service autorizat RAR - performanta si siguranta